AEG RCB646E3MX, combină frigo clasa A++ de 461 litri

AEG RCB646E3MX e o combină frigorifică de la un brand german care se adresează celora interesaţi de ceva calitativ.
Pentru răcire uniformă şi fără producere de gheaţă acest model vine cu No Frost şi Multiflow. mai are şi TwinTech, adică are câte un sistem de răcire separat pentru frigider şi congelator.

Modelul de faţă e unul de culoare inox, însă există şi o variantă pe negru.
Nu se vede din poza, dar este un aparat cu uşi reversibile, adică puteţi monta uşile pe ce parte doriţi.

Păreri pro şi contra

Combina AEG RCB646E3MX e una cu multe funcţii uitle şi control modern deoarece are touchscreen pentru setări generale şi de temperatură.
Nivelul de zgomot e unul normal de 43 decibeli aşa încât să nu fiţi deranjaţi atunci când vă odihniţi.
Dacă locaţia unde vreţi să amplasaţi apratul nnu are podeaua dreaptă atunci o să vă ajute picioruşele reglabile. Un alt lucru bun e faptul că balamalele uşilor pot fi puse pe ce parte doriţi aşa încât uşa să nu lovească peretele.
Capacitatea e una foarte mare de 461 litri. E vorba despre o capacitate netă şi e aşa de mare deoarece dimensiunile aparatului sunt mari. Înălţimea e de 192cm, restul dimensiunilor fiind de 70x71x192 lxaxî cm.
Greutatea nu e prea mare întrucât discutăm despre 88kg, lucru care ne arată că e nevoie de cel puţin două persoane pentru amplasarea aparatului.
Un alt lucru care-mi place la acest model e că are culoare inox anti-amprentă, adică nu se vor vedea amprentele pe el.
Consumul energetic e de 321 kWh pe an, motiv pentru care are clasa A++ de eficienţă energetică. Ar mai trebui să adaug faptul că are o autonomie de funcţionare fără curent de 24 ore.

Aparatul acesta se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ şi care să vină de la un brand european cu istorie. AEG există din 1883, în 1994 fiind achiziţionat de Electrolux – un alt brand european (cu sediul în Suedia) care există din 1919.

Te-ar mai putea interesa