AEG DPB3640M, hotă pe inox

Hotele telescopice sunt cele mai populare deoarece se instalează cel mai ușor adică nu aveți nevoie de foarte multe scule sau un corp suspendat special. Evident că mai sunt și cele tradiționale (Zanussi ZHT631X) în când vă uitați la hote precum AEG DPB3640M, nu cred că vă interesează cele mai accesibile soluții de pe piață. Mai degrabă vă uitați la fiabilitate, calitate și performanță. Modelul prezentat are o capacitate nu foarte mare, dar de ajuns pentru o bucătărie de circa 4 pe 4 metrii.

Chiar dacă arată precum oricare alta, acesta este puțin diferită și vede la finisaje. Ideea e că nu poți compara o hotă de la un astfel de brand cu una de la Star-Light, de exemplu. Sunt diferențe în ele, nu foarte mari, dar poate că voi vreți să fiți mulțumiți de toate aspectele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat anterior, aceasta ar fi perfectă pentru orice bucătărie și puteți calcula și voi cam de ce capacitate de absorbție ați avea nevoie. Dacă căutați, veți găsi diverse tabele și chiar o formulă de calcul (capacitatea necesară = volumul camerei*12).

Finisajul elegant pe inox se asortează cu orice mai puțin stilul rustic și nu mă refer la mobilierul cu lemn natural sau imitație, ci la cel care imită perfect stilul acela vechi. Puteți folosi orice tip de plită cu această hotă, doar să nu fie mai lată și aceste două aparate trebuie montate unde aveți posibilitatea să scoateți burlanul sau să-l mascați.

Tot mai multe hote noi oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon în loc de burlan deoarece nu este chiar ușor să faci o gaură în perete când stai la bloc, plus că poate din când în când mai puteți aerisi și pe geam.

Din specificațiile sale, observ că este destul de eficientă, adică are clasa C la consum (58 kWh pe an), clasa A la iluminare, C la filtrare grăsime și destul de silențioasă (60 dB).

Concluzie

AEG DPB3640M oferă exact ce aveți nevoie, iar dacă vă plac aparatele care să iasă mai bine în evidență în bucătărie, atunci aveți nevoie de o hotă decorativă.

Te-ar mai putea interesa