AEG BSE798380B review

Cuptorul AEG BSE798380B face parte din gama SteamPro și alături de modelele EOB9S31WX și BSE798380M reprezintă cuptoare încorporabile cu wi-fi. De la început trebuie să scriu că producătorul AEG e unul originar german, dar acum e deținut de suedezii de la Electrolux.

E un model profesional, acest lucru fiind reflectat și în costul de achiziție. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Capacitatea e una mare de 70 litri, iar consumul de curent e unul redus de 0,99 kWh per ciclu.
Cred că se poate vedea și din imaginea de alături că aparatul are sondă/senzor care ajută la prepararea precisă a cărnii.

Cuptorul are garanție standard de 2 ani și puteți beneficia de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului. Această facilitate avantajoasă poartă numele de Confort Max.
Alt lucru pozitiv e că puterea maximă a cuptorului e de 3500W așa încât să permită temperaturi de 30-230 grade.
Controlul aparatului se poate realiza de la panoul de comandă (tip touch screen), dar și de pe un telefon întrucât aparatul are wi-fi.
Dacă vreți să preparați anumite mâncăruri fără bătăi de cap atunci ar trebui știut că aparatul are 4 funcții esențiale gătirii: pizza, gătire cu abur, coacere și grill. Pe lângă aceste mai are menținere la cald, control temperatură, control wi-fi etc.
Având facilitatea de gătire cu abur trebuie să știți că mâncarea va menține substanțele nutritive.

Aparatul nu are doar avantaje, ci și câteva dezavantaje precum faptul că are un cost de achiziție ușor mare. Dar, dacă o să vă uitați la prețul altor modele cu sondă și wireless o să vedeți că sunt similare cu ale acestuia.

Per ansamblu, recomand acest aparat acelora care vor un model profesional cu care să gătească la un alt nivel. Fără nicio discuție, producătorul Electrolux/Aeg e unul de top, iar produsele acestora merită fiecare leu.

Te-ar mai putea interesa