Zanussi ZUAN22FW, congelator mare silențios

Congelatoarelor pot avea trei sau chiar și șase compartimente, dacă vorbim de modele mari care pot fi puse alături de un frigider. Zanussi ZUAN22FW este oferit de un brand foarte popular și apreciat de clienți, acesta fiind prezent pe piață de zeci de ani. Din imaginea de prezentare se poate observa că oferă compartimente de dimensiuni diferite, iar cele mari sunt la mijloc. Doar cele de jos sunt sertare pentru o încărcare ușoară a acestui aparat și panoul de control se află în partea de sus, iar acesta este unul de tip.

Temperatura interioară se alege în funcție de ce fel de alimente vreți să conservați la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt și congelatoare care se pot incorpora, doar că acelea nu oferă aceleași dotări și performanțe. Ușa este reversibilă, adică puteți muta balamalele pe stânga și îl instalați unde doriți, chiar și în colțul camerei. Clasa energetică rămâne foarte bună și la modele mari, consumul anual fiind de numai 245 kWh (în caz că-l folosiți zilnic). Alternativa la un congelator sunt lăzile frigorifice sau alegeți un side by side dacă nu aveți deja un frigider sau o combină în bucătărie, doar că ocupă foarte mult spațiu în cameră.

Păreri pro și contra

Cu OptiSpace vi se oferă mai mult volum pentru aceleași dimensiuni. Este la fel de mare precum un frigider, doar că acest aparat îl veți folosi pentru a congela diverse alimente. Congelatorul din imagine are un design elegant și simplu în același timp care probabil vă este pe plac. Vine cu funcție de congelare rapidă numită FastFreeze care este standard pe aceste aparate. Are o capacitate de congelare impresionantă – 20 kg la 24 ore, și nu cred că există un alt aparat care să poată concura cu acesta. Sertarele MaxiBox au ghidaje telescopice pentru ca să le deschideți și să închideți foarte ușor.

Zanussi ZUAN22FW este o recomandare foarte bună chiar dacă are numai sistem dezghețare manual. Dezghețarea automată este prezentă doar la modele cu tehnologie de răcire No Frost (umiditatea este redusă și nu se foarte multă gheață).

Te-ar mai putea interesa