Arctic AC60250M30W+, congelator cu Fast Freze

Arctic AC60250M30W+ e un congelator cu o capacitate de 215 litri, fiind vorba despre una netă şi dimensiunile nu sunt prea mari întrucât e vorba despre 60x59x151 lxaxî cm. E un frigorific modern cu uşi reversibile, eficienţă energetică bună şi Fast Freeze (congelare rapidă).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu aspect plăcut şi minimal în acelaşi timp. E de culoare albă, pe uşă fiind prezentă sigla şi panoul de control.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AC60250M30W+ e unul cu o capacitate netă de 215 litri care vă va permite să depozitaţi multe alimente. Compartimentarea e una bine realizată, fiind vorba despre 6 compartimente.
Aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 257 kWh pe an. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci beneficiaţi de o autonomie d e16 ore fără curent.
E un electrocasnic cu nivel redus de zgomot întrucât discutăm despre 37 decibeli, adică ceva mai mic decât media.
Caracteristica de uşă reversibilă se va dovedi foarte utilă întrucât în acest fel puteţi regla ca deschiderea să se facă pe stânga sau dreapta.
Temperatura e una reglabilă prin intermediul unui termostat. Acest lucru e unul caracteristic producătorului Arctic deoarece toate frigorificele lor au această dotare.
Garanţia standard e de 2 ani, dar puteţi beneficia de 5 ani garanţie în cazul în care urmaţi nişte paşi.

Din păcate nu e un model cu No Frost, iar din această cauză dezgheţarea se va realiza manual.
Nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar are tavă pentru gheaţă.

Despre producătorul Arctic nu cred că trebuie să scriu prea multe întrucât e unul fost românesc care acum e deţinut de turcii care deţin Beko. Din această cauză multe din lucrurile de pe aparatele Beko le întâlnim şi pe ceva Arctic, şi invers.

Te-ar mai putea interesa