Zanussi ZUAN19FW, congelator cu înghețare rapidă

Congelatorul Zanussi ZUAN19FW este dotat cu sistem de răcire clasic care e unul dintre cele mai populare când vine vorba de un buget redus, însă mai avansate sunt Low Frost sau Frost Free (depinde de brand). Un congelator cu No Frost ar fi costat prea mult și poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți atât de mult. Are raportul volum/preț destul de bun și și se poate vedea în comparație cu alte congelatoare. Acesta îl recomand celor care au doar un frigider și nu au cu ce să congeleze alimentele. Poate că în acest sezon nu veți avea nevoie de prea multe ori de acest aparat.

Ca și alternative veți găsi variantele mai mici sau chiar cu finisaj diferit dacă vreți un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui model e undeva la 187 litri care e suficient de mare pentru acest model și majoritatea congelatoarelor sunt mai mici. Are o clasă de eficiență energetică destul de bună însă nu e chiar cea mai bună. La congelatoare e suficientă clasa F deoarece consumul anual e undeva la 246 kWh. Designul destul de simplu și plăcut în același timp: finisaj alb, mâner vertical, ușă cu deschidere spre dreapta și altele. Capacitatea de congelare e undeva la 13,3 kg la 24 de ore care e peste medie.

Interiorul e iluminat destul de bine însă capacitatea sa e împărțită în compartimente care sunt destul de mari, după cum se observă și în poza de sus. Funcțiile disponibile sunt următoarele: super-congelare și semnal avertizare temperatură ridicată. Nivelul de zgomot e destul de mic pentru un așa tip de aparat și la frigidere e și mai mic. Dimensiunile sale sunt mai reduse decât cele ale lăzilor frigorifice și mă refer la faptul că are o formă mai verticală, deci nu va ocupa mult spațiu în camera unde vreți să-l instalați.

Plusuri: are consum redus de energie, ușă reversibilă, capacitate mare de congelare, funcție de înghețare rapidă, silențios.
Minusuri: nu sunt.

Zanussi ZUAN19FW e un aparat frigorific destul de bun care poate fi de folos pentru cei care mai au un aparat frigorific și capacitatea de congelare nu e suficientă. Am poza de mai sus pentru a vă face o idee despre compartimentele sale și cam ce poate intra în ele.

Te-ar mai putea interesa