Electrolux LUB3AE88S, congelator incorporabil cu Low Frost

Electrolux LUB3AE88S este unul dintre puținele modele mici de pe piață care pot fi incorporate și are tehnologie LowFrost. Cu alte cuvinte, este necesar un corp special pentru a-l instala și dimensiunile sunt menționate într-o schiță. Evident că acest tip de parat este puțin mai scumpe decât unul clasic, plus că vorbim de un brand cu mai multă experiență în domeniu. Dacă nu ați fost mulțumiți de anumite branduri în trecut atunci, ar trebui să alegeți unul mult mai popular.

Se poate vedea cum arată interiorul și nu are trei sertare, ci patru sertare de dimensiuni generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate fi pus oriunde deoarece necesită un corp special pentru instalare. Voi puteți să-l puneți sub blat sau mai sus dacă doriți să ajungeți mai ușor la el. Are clasa energetică E care este echivalentul mai nou a lui A++. Consumul este la fel de scăzut și pentru un volum net de 98 litri, 177 kWh pe an este destul de puțin. Panoul de control este vizibil și este unul electronic, motiv pentru care este mai ușor de folosit. Indicatorii luminoși sunt foarte utili pentru că arată starea aparatului.

Păreri pro și contra

Capacitatea de congelare este suficient de generoasă ca să puteți face ceva mai multe cumpărături și alimentele vor fi conservate în cele mai bune condiții. Autonomia fără curent mare este foarte utilă atunci când sunt pene de curent sau poate că vreți să faceți curat ori să renovați. Se poate lăuda cu un nivel de zgomot foarte redus, însă când congelează (folosește funcția Fast Freeze), acesta poate fi mai mare. La interior nu se mai formează atât de multă gheață deoarece are tehnologie LowFrost care ar trebui să fie prezentă pe tot mai multe parate mici. Aceasta reduce cantitatea de gheață și dezghețarea trebuie făcută mai rar.

Electrolux LUB3AE88S este un aparat care poate ajuta destul de mult în sezonul rece, iar el nu ocupă mult spațiu indiferent unde vă decideți să-l puneți. Lățimea sa este de numai 54 cm, iar adâncimea este cm la fel.

Te-ar mai putea interesa