Zanussi ZRAN32FW, frigider cu o ușă și fără congelator

Dacă vă plac frigiderele fără congelatoare, adică cele care nu sunt foarte înalte, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre Zanussi ZRAN32FW. Acest model oferă mai mult volum decât alte frigidere cu același dimensiuni și se datorează caracteristicii OptiSpace. Se vede destul de bine producătorul pe ușa frigiderului datorită pătratului negru, alți producători nu vor să scoată în evidență brandul. Are o singură ușa pentru că vorbim de un frigider ceva mai diferit, după cum am menționat mai sus.

Evident că acesta are un consum mai mic de energie și clasa de eficiență este excelentă. Când căutați aparatele de la branduri de top atunci trebuie să puneți ceva mai mulți bani deoparte, pentru că au prețuri ceva mai mari. Un frigider cu congelator (și dozator) care poate v-ar plăcea mai mult ar fi Heinner HF-205SWDF+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți un aparat diferit pentru alimente congelate sau poate vă gândiți să cumpărați unul ulterior, atunci frigiderul de sus ar fi perfect pentru voi. Decât să luați un singur aparat frigorific mare care este greu de mutat, mai bine optați pentru două aparate diferite. Acestea pot fi puse unul lângă altul, eventual la unul schimbați balamalele dacă vreți să se deschidă spre stânga. Din fabrică, ușile se deschid standard spre dreapta.

O capacitate de 314 litri poate fi de ajuns pentru o familie în special dacă mai aveți o ladă frigorifică sau un congelator. Ușa este reversibilă și dacă vâ gândiți să puneți aparatul în conțul din stânga al camerei, atunci trebuie să schimbați sensul de deschidere.

Rafturile sunt mari și pot fi mutate după bunul plac, adică mai sus sau mai jos. Temperatura poate fi regla ușor de la interior și nu vorbim de un control electronic ci de unul standard cu buton rotativ. Lângă acesta se află și iluminarea interioară LED.

Concluzie

Zanussi ZRAN32FW are un consum anual de numai 141 kWh, interior iluminat bine, vedem un nivel de zgomotos redus și un design atrăgător. Chiar dacă are un mâner mic, acesta ușurează deschiderea ușii și poate fi mutat dacă schimbați balamalele (dacă producătorul menționează că are uși reversibile).

Te-ar mai putea interesa