Heinner HF-205SWDF+, frigider spațios cu două uși și dozator

Frigiderul cu două uși din imagine are un aspect destul de premium și se datorează liniilor, culorii și dozatorului. Heinner HF-205SWDF+ este modelul prezentat și față de alte branduri, acesta îl oferă la un preț mult mai atractiv. Aparatele acestui producător sunt foarte apreciate pentru că oferă un raport preț/specificații foarte bun. Plus că designul lor a avansat destul de mult, mai că poate fi confundat cu cel al brandurilor de top. Totuși, nu oferă cele mai noi tehnologii și mă refer la sistemele de răcire de ultimă generație.

Arată foarte bine la exterior, dar și la interior vedem multe îmbunătățiri față de generațiile precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În acest buget sunt foarte puține frigidere spațioase și care să arată atât de bine. Volumul frigiderului este de 205 litri și poate că nu este o soluție perfectă pentru o familie, poate că nu aveți mult spațiu în bucătărie și nici nu vă plac aparatele foarte înalte. Ușile sunt reversibile pentru ca instalarea să fie cât mai ușoară, adică balamalele pot fi mutate dintr-o parte în alta.

Frigiderul propriu-zis este ceva mai mic, pentru că are un congelator destul de mare în partea e sus – 41 litri. Poate congela o cantitatea modestă de alimente, iar dacă vorbim de alimente deja congelate, atunci nu ne interesează acea capacitate. Interiorul este iluminat tot cu tehnologie LED, astfel alimentele sunt mult mai vizibile și parcă sunt mai gustoase. Dimensiunile sale sunt după cum urmează: lățime de 55 cm, adâncime de 54 cm și înălțime de 143 cm. Controlul electronic este prezent doar pe anumite frigider, cum este și Beko RDNE505E30ZXBRN.

Concluzie

Heinner HF-205SWDF+ este una dintre multele soluții oferite de acest brand și care este destul de apreciată de majoritatea clienților. În caz că vă doriți ceva mai mult volum pentru congelare, puteți opta pentru un congelator sau o ladă frigorifică. Dozatorul este un plus pentru cei care consumă apa mai rece și nu mai trebuie să deschideți aparatul pentru a vă servi, e de ajuns să aveți un pahar la îndemână și rezervorul din interior să fie plin.

Te-ar mai putea interesa