Zanussi ZRAN23FW, frigider cu o ușă și clasă F

Frigiderul din imagine Zanussi ZRAN23FW este un model cu înălțime de 125 cm care evident că nu se montează sub blat. Pentru a fi pus sub blatul din bucătărie, trebuie să aibă o înălțime de 85 cm (pot fi modele standard sau incorporabile). Am pus imaginea de prezentare următoare, ca să vedeți cât este de spațios și cam ce se poate pune în el. Aveți loc pentru sticle de 1 litru atât pe rafturi, cât și pe suporturile ușii. Congelatorul este mic, motiv pentru care nu are o ușă, ci se află în interiorul frigiderului.

Nu costă atât de mult ținând cont că vorbim și de un brand mai popular și cu experiență în domeniul acesta. Frigiderele pot fi de diferite culori, mărimi și dotările pot fi chiar mai multe. Un frigider mai scump care oferă, de exemplu, un dozator este Heinner HF-V401NFXWDF+. Dacă nu aveți un brand favorit, puteți alege care vă place mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Volumul net al aparatului este de 230 litri și din acesta 18 litri aparțin acelui compartiment de congelare care se vede din imaginea de sus. Aparatul are o singură ușă și doar variantele mai înalte oferă o ușă separată pentru congelator, astfel vedem și un congelator de peste 20 de litri. Mânerul vertical ușurează deschiderea ușii, iar conform producătorului ușa este una reversibilă, adică se pot muta balamalele și mânerul.

Rafturile aparatului sunt destul de mari pentru că vorbim de un aparat cu lățime de 55 cm și adâncime de 63 cm. Sunt foarte puține frigidere cu atât de mult spațiu la interior și cu o înălțime mică, iar această caracteristică poartă denumirea e Optispace. Chiar dacă suprafața nu este perfect plană, frigiderul are picioare ajustabile în partea din față.

Concluzie

Zanussi ZRAN23FW are un interior iluminat destul de bine, nivelul de zgomot este la un nivel redus, capacitate acceptabilă pentru cât costă și cât este de înalt. Consumul de energie nu poate fi mare deoarece nu vorbim de un aparat frigorific foarte mare, iar pe an acesta consumă în jur de 189 kWh.

Te-ar mai putea interesa