Heinner HF-V401NFXWDF+, frigider No Frost cu dozator

Frigiderele pot fi destul de mari și spațioase dacă este eliminat congelator, deci mă refer la cele cu o singură ușă. Heinner HF-V401NFXWDF+ este un aparat frigorific de top de la acesta brand și nu este singurul motiv pentru care vedem specificații superioare, dar și dotări diferite. Față de cele mai multe frigidere, acesta nu are un compartiment pentru congelarea alimentelor. Un alt frigider fără congelator este Zanussi ZRAN32FW. Pe partea design putem observa o carcasă mai atrăgătoare. Mă refer la culoarea argintie care este foarte populară la aparatele electrocasnice indiferent de buget.

Dozatorul este o altă dotare specială care nu i vedem prea des și acesta poate fi folosi ori de câte ori vreți să beți apă rece. Bineînțeles, recipientul pentru apă trebuie alimentat tot timpul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un aparat frigorific mare are și un sistem de răcire puțin mai avansat, iar cel de sus se laudă cu tehnologia No Frost. Acesta face ca dezghețarea să fie automată și un control mai bun la umidității pentru o conservare mai bună a alimentelor. O astfel de dotare afectează puțin prețul, adică un frigider puțin mai mic și fără NoFrost, ar fi costat cu câteva sute de lei mai puțin. Însă trebuie să fie și astfel de modele pentru cei care sunt mai pretențioși și vor o soluție mult mai avansată decât actuala.

Funcția de super răcire nu lipsește, pentru o conservare mai bună a alimentelor. Clasa energetică este una destul de bună pentru acel volum de 390 litri, adică vorbim de un consum anual de 152 kWh. Are două compartimente în partea de jos pentru fructe, legume și alte alimente proaspete care poate miros mai tare decât restul (brânzeturi, prăjitură, pește etc).

Concluzie

Heinner HF-V401NFXWDF+ are o lățime și o adâncime destul de mare astfel că vedem un spațiu generos pe rafturi, dar și pe suporturi. Dozatorul va fi apreciat de unii utilizatori, dar și controlul electronic de la interior. Acum puteți seta mai ușor temperatura dorită și este mult mai vizibilă datorită afișajului electronic. Sunt puține branduri care nu oferă soluții avansate și cred că veți și mulțumiți de alegerea mai sus prezentată.

Te-ar mai putea interesa