Zanussi ZOHEE2K2, cuptor incorporabil complet negru

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos numit Zanussi ZOHEE2K2 este unul modern și se poate vedea doar după cum arată. Finisajul este unul destul de minimalist, dar e loc de mai bine, adică unele modele oferă și butoane retractabile (push-pull). Cu sau fără ele, cuptorul gătește la fel și rezultatele vor fi peste așteptări dacă dotările sunt conforme. Adică să aibă suficiente moduri de gătire (în special convecție) pentru ca voi să puteți găti fără nici o problemă orice preparat.

Alături de acesta aș recomand doar plite cu sticlă neagră, iar aici mă refer și la cele electrice cu inducție sau vitroceramice, în funcție de bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Oferă posibilitate să gătiți pe mai multe niveluri, iar inelul de încălzire suplimentar are un rol important în acest sens deoarece oferă un sistem de încălzire mai uniform. În plus are și ventilator astfel că programele sunt mai scurte și folosesc temperaturi mai scăzute, deci se economisește și energie. Un cuptor cu ventilator costă puțin mai mult dar merită în special dacă nu ați fost mulțumit de vechiul aragaz. Nici nu se ai fabrică cuptoare pe gaz, cele mai multe sunt electrice pentru că diferențele de preț nu erau atât de mari și nu erau cu nimic peste acesta de sus.

Programele de încălzire sunt 9 și le puteți vedea în jurul butonului din stânga, la alte cuptoare controlul este complet digital (Whirlpool AKZ99480IX). Fiecare are o pictogramă și nu sunt atât de diferite de cele ale altor branduri. În plus vi se oferă iluminare interioară, timer pentru setarea duratei programului și la final sunteți avertizat acustic.

Concluzie

Zanussi ZOHEE2K2 se instalează ca multe altele și nu este necesar un spațiu cu dimensiuni diferite, este de ajuns acel corp dedicat de mobilier. Cu alte cuvinte, puteți schimba vechiul cuptor cu acesta și nu trebuie să vă faceți griji să trebuie să mai investiți și în mobilă. La plită, lucrurile pot sta diferit în funcție de tipul și mărimea ei.

Te-ar mai putea interesa