Zanussi ZOHEC2X2, cuptor incorporabil cu Convecție

Un cuptor bun este un cuptor cu multe programe și e bine să aibă măcar convecție (distribuire uniformă a aerului fierbinte cu ajutorul ventilatorului). Zanussi ZOHEC2X2 este un astfel de model incorporabil și se poate vedea pe panoul de control (în stânga), că are 6 programe. Aș putea spune că este un model multifuncțional, însă numeroase cuptoare care oferă chiar mai multe programe de gătire, dar prețul este ceva mai mare. Veți vedea că pentru rețetele care le încercați, nici nu veți avea nevoie de alte funcții suplimentare

Acesta se asortează cu orice plită fiind pe inox (tratament antiamprentă) cu ușă fumurie, iar timerul digital iasă bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este vorba de un brand italian deci vorbim de calitate, însă în același timp, bugetul nu trebuie să fie foarte mare pentru a-l cumpăra. Vă recomand ca plita să fie de la același brand iar dacă nu vă place să fie pe gaz, deoarece vreți o singură alimentare, puteți lua în calcul o plită chiar și cu inducție (suprafața plitei rămâne rece).

Alegând aparate complet electrice, veți avea nevoie doar de prize corespunzătoare și le puteți monta mult mai ușor. Unii aleg să monteze cuptorul sub blat, adică sub plită, însă eu vă recomand să-l montați într-un corp înalt, adică peste nivelul blatului. Astfel puteți vedea mai bine interiorul său și tava poate fi scoate foarte ușor fără să vă mai aplecați.

Timerul este foarte important pentru cei care repetă anumite rețete și nu vor să stea în preajmă, plus că aveți acel semnal acustic la final. Alte funcții foarte utile sunt iluminare interioară și cea de ventilare. Prea multe cuptoare fără ventilator nu prea veți găsi, nici nu le-aș recomanda deoarece diferența de preț între unul cu și unul fără ventilator este foarte mică.

Concluzie

Zanussi ZOHEC2X2 are numeroase moduri de gătire pentru diversele preparate (grill pentru preparate din carne și coacere pentru prăjituri și produse de panificație). Nu trebuie să schimbați mobilier dacă renunțați la vechiul cuptor în favoarea acestuia, deoarece dimensiunile sunt aceleași. Dacă bugetul nu este o problemă și vă plac aparatele albe, atunci Electrolux EOE7C31V ar fi opțiunea pentru cei mai pretențioși dintre voi.

Te-ar mai putea interesa