Electrolux EOE7C31V, review cuptor alb e 72 litri

Pentru persoanele interesate în a-și amenaja o bucătărie modernă cu incorporabile de top recomand să se uite la modelul Electrolux EOE7C31V. Spre deosebire de alte modele acesta e unul de culoare albă.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu capacitate de 72 litri și o eficiență energetică bună (are clasa A+ cu un consum de 0,93 kWh per ciclu).

Păreri pro și contra

Electrolux EOE7C31V vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 5 dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Acest lucru e posibil prin intermediul Confort Max.
Acest aparat e unul premium, fiind echipat cu o multitudine de lucruri utile, printre acestea cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Are senzor de gătire (Food Sensor) care vă va ajuta să preparați mâncăruri cât mai gustoase în sensul că vor fi făcute foarte bine la interior. Acest lucru e caracteristic seriei 700 cu SenseCook din care face parte acest model.
Cuptorul poate găti pe mai multe nivele, motiv pentru care vine cu caracteristica gătire MultiLevel.
Panoul de comandă e unul modern de tip touch, iar ecranul e unul care oferă o vizibilitate foarte bună deoarece e unul de tip LCD. Ecranul oferă informații legate de temperatura, modul și durata de gătire.
Dacă doriți să economisiți timp atunci puteți utiliza funcția de „Încălzire rapidă”. Producătorul menționează că aparatul are o durată de pre-încălzire mai scurtă decât în cazul altor modele.

Ca dezavantaje aș menționa că nu e smart și că are un preț ușor crescut. Evident că prețul e unul care reflectă dotările. Dar, trebuie să știți că Electrolux are și cuptoare smart, precum e modelul KOAAS31WX.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect pentru acele persoane care doresc un aparat ușor de folosit și care să se integreze perfect în bucătărie. Acest ultim lucru se datorează faptului că e încorporabil și a faptului că se va potrivi alături de alte aparate de culoare albă.

Te-ar mai putea interesa