Zanussi ZOB25602XU, cuptor incorporabil cu cronometru

Tot mai multe cuptoare vin cu timer (cronometru), astfel că la un moment dat acesta va deveni o dotare standard. Zanussi ZOB25602XU are un astfel de cronometru și este unul digital, astfel că informația este mai vizibilă. Poate că voi nici nu-l veți folosi deoarece preferați să supravegheați preparatul. Chiar dacă pare a fi un model foarte ieftin, ei bine, vorbim de unul cu inox antiamprentă, butoane retractabile, numeroase funcții și volum generos. În general, cuptoarele cu capacitate mai mare, au și o putere mult mai mare.

Panoul de control este organizat la fel ca și în cazul altor modele, doar că nu se văd pictogramele în jurul butonului. Aceste se află pe buton ca și în cazul altor modele cu butoane retractabile, dar nu e o regulă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Vorbim de un cuptor destul de simplu însă cu dotări satisfăcătoare: timer, ventilator (distribuie uniform aerul cald) reîncălziți cu ajutorul funcției de încălzire în partea de jos, funcție pizza, semnal acustic la finalizare program dar și altele.

Cele mai multe cuptoare pot fi curățate cu ajutorul aburului (turnați o cantitate de apă în tavă și lăsați la temperatura indicată pentru evaporare), astfel că ștergerea cavității va fi o joacă. Sunt incluse două accesorii foarte importante și utile: tavă pentru musca și grătarul cromat pentru grill.

Un cuptor atât de spațios oferă posibilitate să puneți chiar și două tăvi plăcintă, însă depinde și ce fel de plăcintă. Oricum, sunt cuptoare care oferă o putere mult peste 3000 W care permit să coaceți mai mult de două tăvi (trei).

Concluzie

Rezultatele dorite pot fi obținute destul de rapid fără prea mult stres, nici nu mai trebuie să mergeți la restaurant ca să gustați o pizza, pentru că acum aveți pizzeria la voi acasă. Zanussi ZOB25602XU este un cuptor multifuncțional, adică are numeroase programe care se folosesc de diverse dotări. Nu sunt multe recenzii cum vedeți la alte modele, deoarece a apărut recent pe piață și consider că reprezintă o opțiune bună. Dacă nu aveți încredere în acest brand, puteți alege modelul Indesit IFW 65Y0 J IX care se laudă cu alte sisteme de încălzire.

Te-ar mai putea interesa