Indesit IFW 65Y0 J IX, cuptor multifuncțional Clasa A

Cuptorul incorporabil este o alternativă mai bună la un aragaz deoarece oferă mai multe funcții/programe dar și un interior foarte generos. Aceste aparate au o lățime de 60 cm, iar în funcție de construcție, volumul poate să difere. Oricum, dacă nu este suficient de puternic (peste 3000W), nu veți putea găti simultan două sau trei tăvi. Indesit IFW 65Y0 J IX este modelul prezentat mai jos și se vede din imaginea de prezentare că vorbim de o generație nouă cu un design atrăgător.

Îmi place panoul de control minimalist, pictogramele programelor fiind poziționate pe marginea butoanelor, acestea fiind retractabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că merită însă depinde și ce așteptări aveți de la cuptor. Poate că vă doriți anumite sistem de încălzire pentru a găti anumite preparate într-un anumit mod. Fiind un model multifuncțional, are un număr generos de funcții (minim 6), adică și dotările sunt ceva mai numeroase.

Acest model se laudă că are un sistem de încălzire MultiFlow pentru o distribuție mai uniformă a aerul cald, dar are și Convecție pentru rezultate de coacere perfecte.

Se laudă și cu un interior bine iluminat, adică este mai bun decât la latele, pentru ca voi să vedeți mai bine preparatul.

Întreținerea este ușoară pentru că ușa cuptorului poate fi demontată ușor, dar și grill-ul este unul rabatabil. Un alt aspect al grill-ului care trebuie menționat, este acela că are o suprafață mai mare pentru o coacere uniformă.

Concluzie

Deci s-a pus mult accent pe încălzitul uniform și producătorul menționează că puteți încerca să gătiți simultan același aliment (tăvi diferite) sau chiar alimente diferite datorită acelei tehnologii MultiFlow (cică nu se amestecă mirosurile). Pentru cât costă, eu aș opta pentru el, însă dacă îi lipsește ceva atunci poate că ar trebuie să regândiți bugetul. Anumite dotări nu le veți găsi în acest preț (Hansa BOEI684721 are autocurățare catalitică), dar eu consider că oferă suficient pentru a obține rezultatele dorite. Indesit IFW 65Y0 J IX este un model care impresionează, chiar dacă la prima vedere nu dă impresia că ar fi un cuptor avansat, însă trebuie să aveți încredere în anumite branduri.

Te-ar mai putea interesa