Heinner HC-H273WF+, combină frigo clasa A+ cu dezgheţare automată

Heinner HC-H273WF+ este o combină frigorifică modernă care are o capacitate de 264 litri şi dezgheţare automată doar pentru frigider. Partea de congelator are dezgheţare manuală.
Consumul energetic nu e prea mare întrucât pe an consumă 248 kWh. Din această cauză îi este atribuită clasa A+ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care oferă facilităţi utile (aş menţiona uşile reversibile şi dezgheţarea automată a frigiderului).
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un design minimal. Nu are dispenser de apă sau gheţă ori panoul de comandă pe uşă.


Păreri pro şi contra

Combina Heinner HC-H273WF+ e economică prin faptul că are un consum redus de electricitate. Cum am scris mai sus acesta e de 248 kWh, iar autonomia fără curent e de15 ore. Această autonomie presupune că în cazul întreruperii curentului alimentele nu se vor altera.
Nivelul de zgomot e de 42 decibeli, adică unul normal pentru acest fel de electrocasnic.
Temperatura din frigider şi congelator poate fi reglată prin intermediul unui termostat. E vorba despre un control mecanic.
Compartimentarea aparatului e una realizată bine deoarece partea de frigider are 3 rafturi, 4 pe uşă şi compartiment fructe/legume. Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de îngheţ de 3 kg la 24 ore.
Singurul neajuns ar fi că nu are Total No Frost, adică răcire No Frost la ambele compartiente (frigider şi congelator)

Aparatul e unul clasic ca funcţionalitate şi de aceea va fi uşor de folosit de oricine. E pentru persoanele interesate de ceva economic dpdv al consumului de curent şi al costului de achiziţie.
Despre brandul Heinner trebuie spus că e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani. Caracteristic acestuia e faptul că are garanţie de 3 ani care e standard şi poate fi mărită la mai mult.