Heinner HC-H273WF+, combină frigo clasa A+ cu dezgheţare automată

Heinner HC-H273WF+ este o combină frigorifică modernă care are o capacitate de 264 litri şi dezgheţare automată doar pentru frigider. Partea de congelator are dezgheţare manuală.
Consumul energetic nu e prea mare întrucât pe an consumă 248 kWh. Din această cauză îi este atribuită clasa A+ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care oferă facilităţi utile (aş menţiona uşile reversibile şi dezgheţarea automată a frigiderului).
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un design minimal. Nu are dispenser de apă sau gheţă ori panoul de comandă pe uşă.


Păreri pro şi contra

Combina Heinner HC-H273WF+ e economică prin faptul că are un consum redus de electricitate. Cum am scris mai sus acesta e de 248 kWh, iar autonomia fără curent e de15 ore. Această autonomie presupune că în cazul întreruperii curentului alimentele nu se vor altera.
Nivelul de zgomot e de 42 decibeli, adică unul normal pentru acest fel de electrocasnic.
Temperatura din frigider şi congelator poate fi reglată prin intermediul unui termostat. E vorba despre un control mecanic.
Compartimentarea aparatului e una realizată bine deoarece partea de frigider are 3 rafturi, 4 pe uşă şi compartiment fructe/legume. Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de îngheţ de 3 kg la 24 ore.
Singurul neajuns ar fi că nu are Total No Frost, adică răcire No Frost la ambele compartiente (frigider şi congelator)

Aparatul e unul clasic ca funcţionalitate şi de aceea va fi uşor de folosit de oricine. E pentru persoanele interesate de ceva economic dpdv al consumului de curent şi al costului de achiziţie.
Despre brandul Heinner trebuie spus că e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani. Caracteristic acestuia e faptul că are garanţie de 3 ani care e standard şi poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa