Zanussi ZNLN31EW2, combină frigorifică albă cu Low Frost

Combina frigorifică Zanussi ZNLN31EW2 este un model de top cu tehnologie de răcire avansată numită Low Frost. Vedem și un volum foarte generos și o eficiență energetică superioară – A++. Aceasta este prezentă doar pe aparatele puțin mai avansate și cu consum redus de energie. Acest brand oferă soluții foarte bune și care sunt apreciate de utilizatori, iar dacă nu vă place cel de jos, optați pentru un alt model.

Arată foarte bine atât la exterior, cât și la interior, iar logo-ul de pe ușa e destul de bine evidențiat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul se află în partea de sus și are rafturi din sticlă securizată, dar și unul pentru sticle. Pe ușă pot fi puse tot sticle dar ceva mai mici și se pot face ajustări pentru a face loc pentru anumite articole care pot voluminoase. Pe suporturile ușii este loc chiar și pentru ouă și interiorul se vede din pozele de prezentare.

Congelatorul său de 109 litri este împărțit pe compartimente și ele sunt de dimensiuni diferite, iar cel din mijloc e generos pentru ca voi să puteți pune orice în el. Dezghețarea sa este manuală și congelarea are o capacitate bună, dar e loc de mai bine.

Păreri pro și contra

Fructele și legumele pot fi puse separat deoarece sunt două compartimente diferite și sunt suficient de mari. Cu Low Frost se reduce nivelul de gheață formată și decongelarea trebuie făcută mai rar față de un aparat clasic care nu are nici o tehnologie de răcire pentru congelator. Sunt puține combine cu un așa preț și cu astfel de specificații, însă poate că o alegeți pentru felul cum arată. Interiorul este organizat bine, avem suficiente rafturi și suporturi, iar spațiul dintre ele permite să puneți recipiente mari. Are rafturi mari pentru că aparatul are o lățime de 65 cm și nu e foarte înalt.

Aparatul frigorific din imagine poate fi de folos pentru cei care au un buget limitat, dar vor să facă o alegere bună. Zanussi ZNLN31EW2 arată bine și este realizat din materiale de calitate și nu vă puteți plânge.

Te-ar mai putea interesa