Beko BCHA306E4SN, model clasa A++, No Frost

Beko BCHA306E4SN este o combină modernă prin faptul că e incorporabilă. Vine cu facilităţi precum No Fost (NeoFrost), ventilator şi o compartimentare bine realizată. Cu un astfel de aparat puteţi să vă amenajaţi o bucătărie modernă în care frigorificul e mascat în mobilier.

Combina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e bine compartiment aşa încât să putem pune cât mai multe alimente la interior. Probabil că se poate vedea din imaginea de alături că aparatul e unul cu panou de comandă în partea superioară a frigiderului şi suport pentru sticle de vin (se pot pune 4 sticle de vin).

Păreri pro şi contra

Modelul Beko BCHA306E4SN are dimensiuni de 194x54x55 îxaxl cm, însă pentru dimensiunile necesare unei incorporări perfecte recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
Vine cu uşi reversibile, iar balamalele sunt culisante pentru un nivel maxim de protecţie şi izolare.
Pentru depozitarea sticlelor există suport pe uşă (numit XXL Bottle Holder) şi suport în frigider.
Pe partea de protecţie vine cu avertizare sonoră în cazul în care uitaţi uşa deschisă. Caracteristica poartă numele de Door open buzzer.
Un alt lucru pe partea de protecţie e avertizarea luminoasă care se activează atunci temperatura din interior nu e corespunzătoare, când e activată congelarea rapidă sau când e o situaţie neprevăzută.
Fiabilitatea aparatului e una bun prin faptul că are o garanţie standard de 2 ani şi 5 ani dacă înregistraţi produsul. Compresorul are o garanţie de 10 ani deoarece e unul inverter cu nivel scăzut de zgomot, eficient şi durabilitate extinsă.
În frigider avem cutie legume şi fructe (Harvest fresh) precum şi o zonă specială cu temperaturi de 0 şi -3 grade care e tot o cutie.
Are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 252 kWh şi o autonomie fără curent de 13 ore. Această autonomie presupune că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica.

Te-ar mai putea interesa