Zanussi ZGH66424XS, plită pe gaz cu 4 zone de gătit

Plita din imagine este una incorporabilă și se numește Zanussi ZGH66424XS. Aceasta nu este singura plită de la acest brand cu un astfel de design, însă vă recomand o variantă cât mai nouă. Se vede destul de ușor că are grătare solide pe care puteți pune vase mari și pot fi mutate ușor dintr-o parte în alta. Arzătorul mare este în față ca la multe alte modele sau aragazuri, iar panoul de control este ușor de accesat.

Plitele incorporabile pe gaz au aprindere electrică integrată, deci nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau bricheta pentru aprindere, ci apăsați și rotiți butonul dorit. Are un cablu de alimentare care trebuie conectat, altfel nu veți beneficia de această funcție standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panou de control este unul mecanic și nu am văzut în că plite cu control digital, dar unele plite oferă un timer. Această dotare nu este necesară cât timp supravegheați preparatul și oricum durata de gătire nu este mare la plitele pe gaz.

Arzătoarele din spate sunt cele normale și poate că nu le veți folosi atât de des, dar depinde și de mărimea vaselor. Plita are o lățime de 60 cm și se instalează ușor pe nlat, trebuie doar să știți dimensiunile nișei, care sunt menționate în manual.

Păreri pro și contra

Are un design modern pe inox care iasă ușor în evidență, iar cuptorul poate fi chiar de la același brand dacă vă doriți un design similar. Arzătoarele au dimensiuni variabile și arzătorul mare are două inele de ardere, adică este de tip Wok. Puteți găti pe el în stil asiatic cu o tigaie Wok sau prăjită diverse fripturi pe o tigaie de tip grill. Bineînțeles, randamentul și puterea sunt ceva mai ridicate (4000W), deci puteți găti rapid multe preparate.

Zanussi ZGH66424XS are o putere totală satisfăcătoare și pot spune că nu poate fi comparată cu o plită clasică sau una de la un aragaz. Incorporabilele sunt ceva mai avansate decât aparatele clasice, în sensul că au dotări standard mai bune și sunt mai ușor de folosit. Prețul unei plite este destul de bun dacă luăm în calcul că oferă grilaje din fontă și un raport performanță/preț atât de bun.

Te-ar mai putea interesa