Zanussi ZHRN642X, model vitroceramic cu control tactil

Plita Zanussi ZHRN642X e una electrică de tip vitroceramic pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie cu electrocasnice incorporabile. E un model clasic cu 4 zone de gătit şi panoul de comandă touch (tactil).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu panou de comandă poziţionat frontal aşa încât să fie uşor accesibil. Se menţionează că are şi indicator de căldură reziduală aşa încâ să nu vă accidentaţi,


Păreri pro şi contra

Zanussi ZHRN642X e o plită incorporabilă minimală, dar care vine cu o multitudine de dotări utile. Aş aminti timer-ul, indicatorul de căldură reziduală, semnalul sonor şi comenzile uşor de folosit.
Dimensiunile sunt de 58×50 lxa cm, iar pentru dimensiunile necesare incorporării recomand să vă uitaţi pe schema de instalare.

Pre multe detalii referitoare la consum nu am reuşit să găsesc pe Internet, însă în manualul de utilizare se precizează că e un aparat care funcţionează la branşament electric monfazic sau trifazic şi că are putere totală de 6,4 kW. Mai exact zona stânga faţă are 0,75-2,2 kW, stânga spate are 1,2, dreapta faţă are 1,2 şi dreapta spate are 1,7 kW.
În manualul de utilizare e precizat că produsul e fabricat în România. Tot în manual la pagina 134 ne sunt prezentate consumurile per kg, cel total (toate zonele activate) fiind de 192 kWh per kg.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să arate bine, să se integreze perfect în mobilier şi să gătească excelent.
Despre Zanussi trebuie să scriu că la origine e un producător italian, dar în 1984 a fost cumpărat de suedezii de la Electrolux. Producătorul Electrolux e numărul doi mondial după Whirlpool.
Alegând un produs de la aceştia faceţi o alegere bună, iar faptul că modelul acesta e făcut în ţara noastră e un mare plus.

Te-ar mai putea interesa