Zanussi ZFP216S, hotă telescopică pe inox

Zanussi ZFP216S arată ca multe alte hote doar că un brand italian, deci și de o calitate diferită. În opinia mea, brandul joacă și el un rol destul de important când vorbim de calitate și fiabilitate, iar unii chiar au o istorie destul de lungă. Motiv pentru care nu putem compara hota de jos sau alt model, cu una de la producători care sunt pe piață de câțiva ani sau care comercializează doar produse în România.

Poate că voi nu vă interesează acest aspect, ci vă uitați numai specificațiile sale, dar dacă vă uitați mai atât la ele, veți vedea finisaje diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu are un preț atât de mare încât să nu o luați în considerare, plus că acea capacitate de absorbție este de ajuns pentru multe bucătării mici sau poate că mai aerisiți încăperea și prin intermediul geamului (în funcție de cât de depărtați sunteți de ea).

Indiferent cum alegeți să ventilați camera, trebuie să știți că mai toate hotele noi oferă posibilitatea instalării unui filtru din carbon astfel că nu mai trebuie să instalați acel burlan. În cazul de față hota are nevoie de un burlan cu diametru de 150 mm, deci trebuie să faceți o gaură destul de mare în perete, iar dacă gaura nu este același perete cu hota, va trebui să-l mascați. Deci nu este atât de simplu, de aceea unii aleg acel filtru care este un accesoriu opțional, adică nu este în pachet.

Are o lățime de 60 cm ca multe altele, chiar dacă pare a fi mai mică. Dacă aveți o hotă tradițională și vreți să o înlocuiți cu una mult mai compactă, cum este cea de sus, trebuie să decupați din partea inferioară a corpului suspendat pentru a o incorpora parțial. E cam ca și plitele incorporabile, doar că trebuie să aveți mai mult spațiu în interiorul corpului de mobilier, dar nu ca și în cazul modelului AEG DGB3523S care se incorporează aproape în totalitate (nu are o parte frontală).

Concluzie

Zanussi ZFP216S are un panou de control ușor de folosi, adică sunt câteva butoane care sunt ascunse de partea telescopică, adică trebuie să extindeți partea mobilă pentru a le accesa.

Te-ar mai putea interesa