Zanussi ZCG510M1WA, aragaz cu arzător mare de 3000W

Acest aragaz Zanussi ZCG510M1WA este un model ieftin pentru că nu oferă prea multe caracteristici speciale, totuși are un arzător ceva mai puternic – arzător mare de 3 kW. Oricum, voi poate că nici nu-l veți folosi niciodată la putere maximă. Există aragazuri foarte avansate, dar mulți preferă variantele ieftine deoarece nu ar cheltui așa de mult pe un singur aparat. Până la urmă poate e nevoie și de o hotă și niște vase pentru gătit.

Mulți optează pentru un astfel de aragaz deoarece e accesibil și poate că nici nu-i interesează un cuptor electric (mă refer la un aragaz mixt). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul are siguranță pentru arzătoare și cuptor, astfel că alimentarea e întreruptă la stingerea flăcării. Această dotare e standard pe noile model și e necesară pentru a evita eventuale neplăceri. Plita are patru arzătoare și se poate observa că are cele normale sunt poziționate în partea dreaptă și nu în spate cum vedem la alte branduri. Puterea totală a plitei e destul de mare datorită arzătorului mare arzător și am menționat mai sus.

Cuptorul nu e foarte mare, dar și restul sunt cam la fel de mari. Alimentare pe gaz e atât la cuptor cât și la plită, iar spre deosebire de o plită electrică randamentul e mai mare la cea pe gaz. La cuptor nu are mare importanță acest aspect ci doar să încălzească cât mai uniform.

Designul e plăcut deoarece e vorba de un model alb cu suprafețe lucioase, panou de control ușor de folosit, capac metalic și plită spațioasă. Unele aragazuri vin cu capac din metal, dar ala acesta este din sticlă pentru un plus de eleganță.

Plusuri: preț foarte bun, arată bine, e fiabil, ușor de folosit, randament ridicat.
Minusuri: nimic.

Zanussi ZCG510M1WA nu este cel mai bine dotat model de pe piață însă pentru dimensiunile sale eu consider că e o alegere bună. Chiar cu sistemul de aprindere electrică, tot trebuia să vă folosiți de ambele mâini. Dacă nu vă place acest model, acest brand oferă multe soluții pentru buzunarul oricui. Dacă aveți un buget ceva mai mare și folosiți des cuptorul, vă recomand un aragaz mixt.

Te-ar mai putea interesa