Hansa FCMX582509, aragaz cu rotisor și cuptor electric

Acest aragaz e unul Hansa FCMX582509 adică e ceva mai bun decât restul. Din poza de jos se poate observa că are capac din sticlă, panou de control destul de bun și finisaj pe inox. Acesta e unul mixt adică are două tipuri de alimentări. Chiar dacă are alimentare e doar pe gaz la unele aragazuri, e nevoie și de un cablu electric pentru aprinderea electrică. În acest caz, cuptorul e în totalitate pe gaz, adică e clasic. Arată foarte bine și pot spune că-și merită banii. Incorporabilele sunt aparate care pot fi luate în considerare și bugetul trebuie să fie mai mare deoarece doar cuptorul poate fi cât acest aragaz.

Alternativele sunt destul de multe deoarece nu toate aragazurile sunt la fel și multe sunt doar pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aragaz e una corespunzătoare cu dimensiunile aragazului – 50 pe 60 cm. Deci, cu cât e mai mare aragazul cu atât plita e mai spațioasă. E bine ca plita să fie mai mare, deoarece distanța dintre arzătoare e potrivită pentru a pune oale mari. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite și panoul de control e relativ același, doar timerul e diferit (e digital).

Grătarul e același din fontă și la plitele incorporabile împărțit ceva mai bine. Cuptorul are un volum de 66 litri, iluminare interioară, ventilator, rotisor, grill, alimentare electrică. Alături de acest aparat veți primi ca și accesorii următoarele: capacul de sticlă, tava adâncă, ghidajele pentru tăvi și tava plată. Dimensiunile sunt cele standard deci veți putea înlocui vechiul model cu unul mai nou și care arată mai bine.

Plusuri: e dotat cu rotisor, cuptor electric, ghidaje pentru tăvi, ventilator.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCMX582509 e alegerea perfectă dacă nu vreți ceva mai scump și poate că nu vă plac plitele electrice. Doar plitele cu inducție oferă un randament bun sau comparativ cu cel al plitelor pe gaz. Acest aspect e foarte important și cu un randament mai mare puteți frige mai bine, dar e mai sănătos ca mâncarea să nu fie arsă ci gătită la foc mic sau constant.

Te-ar mai putea interesa