Zanussi ZCAN31FW1, ladă cu control electronic și iluminare LED

O ladă frigorifică deosebită este Zanussi ZCAN31FW1, care oferă dotări speciale, după cum am menționat mai sus. Are un design plăcut pe alb și poate fi pusă oriunde și mutat ă cu ușurință pentru că are acele rotițe în partea de jos. Bineînțeles, ocupă mult spațiu fiind destul de lată și adâncimea este ca și ala alte aparate frigorifice mari – 70 cm. Nu merită să faceți un compromis, adică să alegeți o ladă frigorifică fără iluminare interioară și afișaj care nu este vizibil pe întuneric sau seara târziu.

Puține lăzi frigorifice au o lampă LED pe capac și o consider destul de importantă când camera în care se află nu are o iluminare foarte bună. Cu ea veți găsi cu ușurință ceea ce ați căutat și nu e ca și la congelatoare unde totul se află în compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de dezghețare este manual la această ladă deoarece nu prezintă tehnologia de răcire No Frost. Anumite tehnologii de răcire sunt prezente doar pe anumite modele, iar acestea influențează destul de mult prețul și poate că nu oferă avantaje atât de mari, de aceea producătorii preferă să nu le introducă pe aparatele sale. Sunt puține lăzi frigorifice cu dezghețarea automată și care pot costă chiar și 2000 de lei, însă nu mai trebui curățate din când în când de gheața de la interior.

Păreri pro și contra

Sunt puține lăzi frigorifice cu iluminare interioară, control electronic cu afișaj LCD, volum atât de generos, clasă energetică foarte bună și toți pentru deplasare. Autonomia fără curent este destul de mare pentru ca voi să puteți muta liniștit aparatul sau să renovați camera în care să află – 37 ore. Fiind un model atât de mare, poate să congeleze destul de mult și mă refer la capacitatea de congelare. Acesta diferă de la un model la altul, iar volumul aparatului poate influența această valoare.

Zanussi ZCAN31FW1 are un cablu de alimentare destul de lung pentru a conecta aparatul la priză. Puteți să o puneți într-o debara pentru că nu a fost concepută să fie pusă în bucătărie precum congelatoarele.

Te-ar mai putea interesa