Zanussi ZCAN38FW1, ladă frigorifică mare cu iluminare interioară

Zanussi ZCAN38FW1 este un model care l-aș recomanda deoarece oferă un volum mare pentru acel buget, dar și alte avantaje. Lăzile frigorifice pot fi de la mai mulți producători și fiecare ladă este diferită. Modelele mari oferă performanțe considerabile, dar și un consum de energie redus raportat la volum. Merită să o alegeți dacă aveți suficient spațiu pentru a o depozita în cămară sau garaj pentru că vor fi momente când veți face mai multe cumpărături și veți avea nevoie de un spațiu generos în ladă.

Aceasta reprezintă o investiție bună în special că nu veți face nici un compromis și o puteți folosi doar câteva luni (pe perioada sezonului rece). Cu alte cuvinte, acum vă puteți aproviziona pentru o perioadă mai îndelungată și puteți profita de promoții.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Raportul volum/preț este excelent în comparație cu cel al congelatoarelor, iar aci vorbim de o capacitate netă de 371 litri. Atunci când ne decidem să achiziționăm o ladă frigorifică mare, nu ne mai interesează spațiul eventual doar adâncimea ca să intre pe ușă (70 cm).

Păreri pro și contra

Această serie de lăzi frigorifice oferă un interior mai spațios pentru aceleași dimensiuni, iar prețurile sunt competitive. Vedem eficiență energetică A+ care e caracteristică acestor aparate, dar pot fi modele și cu A++. Are un cablu de alimentare de 2 metrii care e de ajuns și aparatul poate fi mutat ușor datorită celor patru rotițe, deci puteți să o mutați fără ajutor. Vi se oferă coșuri suprapuse pentru a organiza mai bine pungile cu alimente și să găsiți rapid ce vreți să gătiți. Chiar și iluminarea interioară vă poate ușura viața dacă gradul de luminozitate al camerei este scăzut.

Poate congela 25 kg de alimente proaspete pe zi și sunt conservate perfect cu acea funcție de congelare rapidă. Zanussi ZCAN38FW1 are un panou de control diferit față de cel al variantelor standard și îmi place mai mult pentru că e iluminat, iar interfața e una simplă. Se vede un nivel de zgomot ceva mai mare la acest aparat – 45 dB, însă poate nu-l veți pune lângă un dormitor sau cameră unde veți petreceți mult timp.

Te-ar mai putea interesa