Zanussi ZCAN26FW1, ladă frigorifică cu roți pentru deplasare

Lada frigorifică Zanussi ZCAN26FW1 este una dintre cele mai mari modele de la acest brand și care vi-l recomand din multe puncte de vedere (fiabilitate, performanțe ridicate, eficiență). Toate acestea sunt la un preț foarte bun și nu poate avea prea multe dotări (tehnologii avansate). Chiar și congelatoarele au cam aceleași dotări, doar interiorul e compartimentat.

Nu e nevoie de un buget foarte mare dacă vreți să alegeți modelul de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e de 249 kWh, de aceea a și primit o clasă energetică atât de bună – F. Aceste aparate nu pot avea clase de eficiență mult mai bune deoarece nu sunt precum mașinile de spălat, dar cele cu No Frost impresionează la acest capitol (au clasa E).

Capacitatea de depozitare unui astfel de aparat e foarte importantă cât timp îl luați pentru că actualul congelator nu e suficient de mare. La acesta e puțin sub 300 litri și sunt destule alternative la aceasta dacă nu vă place chiar modelul de sus prezentat. Un alt aspect important ar fi capacitatea de congelare, care e de 21 kg la 24 ore la acest model. Poate fi mai mare la altele dar poate că nu oferă același volum.

Designul acestui aparat e destul de plăcut deoarece e simplu cu mâner ergonomic, panou de control digital minimalist și e pe o culoare clasică – alb. Deschiderea capacului e ca la restul aparatelor, adică verticală. O dotare ceva mai specială, adică care nu o găsim la orice ladă este iluminarea interioară LED, dar tot mai multe modele mari  mai noi o au. Poate fi mutată cu ușurință dacă vreți să instalați în altă parte ori doar vreți să curățați după ea.

Plusuri: oferă un spațiu generos, roți pentru deplasare, iluminare interioară, consum mic, preț decent pentru ce volum oferă.
Minusuri: nu are yală.

Poate că Zanussi ZCAN26FW1 avea nevoie de un sistem de răcire mai avansat (No Frost) dar și așa are o clasă de eficiență foarte bună pentru un consum redus de energie. Este alternativa perfectă la un congelator deoarece oferă mai mult pentru același preț și aici mă refer strict la volumul de depozitare.

Te-ar mai putea interesa