Beko HSA24540N, ladă frigorifică cu yală

Beko HSA24540N este o ladă frigorifică cu un volum net de 230 litri care se adresează celora interesați de un model economic cu nivel de zgomot scăzut. E perfect pentru acasă ori o mică alimentară deoarece are are un interior generos și două coșuri superioare care vor păstra la rece toate alimentele care le-ați ținut în vechiul congelator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat frigorific alb care poate fi pus pe hol sau în debara. Eu zic că e o alternativă foarte bună la un congelator vertical, raptul volum/preț fiind în favoarea acestui model.

 

Este un model cu izolație destul de densă, motiv pentru care nu sunt pierderi de temperatură. În acest fel se face economie de curent și se obține o clasă de eficiență energetică E (cele mai multe au doar F). Pe an are un consum de numai 210 kWh, ceea ce nu e mare.

Am văzut că multe magazine îl comercializează însă nu oferă prea multe specificații tehnice care ne-ar interesa. Din această cauză menționez că are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 de ore. La interior are sistem de iluminare pentru ca pe timp de noapte să vedem bine ceea ce am pus la păstrat. Nivelul de zgomot este de numai 39 dB și a scăzut mult în ultimii ani și se poate compara cu alte aparate frigo. Vedem îmbunătățiri și la partea de autonomie, adică poate funcționa fără curent până la 67 de ore. Din păcate nu are No Frost, dar asta e un lucru de așteptat pentru un astfel de frigorific întrucât funcțiile amintite anterior le întâlnim la frigidere și combine.

Pentru achiziția modelului de față ar fi prețul destul de corect, design plăcut, brandul fiabil, yală, volumul mare, iluminare interioară și clasa de eficiență energetică bună.
Contra nu am găsit nimic.

Beko HSA24540N este oferit de un brand foarte popular în România, iar în ultimii ani a încercat să țintească segmentul de mijloc cu aparate ceva mai bine dotate. Deci, nu o să aveți ce să-i reproșați deoarece oferă exact ce vă doriți.