Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, cel mai popular robot de aspirare

Cel mai popular aspirator robot de pe piață este modelul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner datorită caracteristicilor și prețului. Acest tip de aspirator este o alternativă bună la cel clasic deoarece aspiră singur și mențină pardoseala curată pe când sosiți acasă. Acesta are o anumită autonomie deoarece funcționează pe bază de acumulator reîncărcabil, astfel că din când în când revine la acel docking (se vede din imagine). Poate că din imagine nu se vede însă are un sistem de spălare pe jos cu mop (cum are și Roborock S7).

Chiar dacă este accesibil, veți vedea că își face destul de bine treaba, adică adună fără probleme praful, scamele și firele de păr. Evident, că nu are o putere de aspirare foarte mare, dar nici nu este nevoie pentru că nici nu aveți covoare groase prin casă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Pot spune că prețul îl recomandă și vorbim de un brand cu experiență în domeniul gadgeturilor inteligente. Are tehnologie WiFi pentru ca voi să-l puteți monitoriza și controla de la distanță. Generațiile precedente nu aveau funcția de mop care o să o vedem pe tot mai multe astfel de gadgeturi, deoarece clienții vor o astfel de dotare. Evident că este un adevărat ajutor în special dacă aveți o locuință mare de tip Open Space, adică nu sunt multe uși.

Nu trebuie să vă faceți griji dacă sunt profiluri de trecere pe jos sau cabluri, acestea nu sunt obstacole pentru acest aspirator. Este suficient de performant și se poate vedea după capacitate de aspirare – 2500 PA. Se poate alege cum să funcționeze: fie doar aspirare, fie cu spălare. CU alte cuvinte, are un recipient de 0,6 litri care umezește puțin materialul aflat sub acesta. În pachet pe lângă aspiratorul propriu zis, sunt incluse o perie standard, stația de încărcat, perie pentru praf și o perie laterală.

Concluzie

Xiaomi Mi Robot se adresează celor care nu-și permit un model mai performant, dar să nu se înțeleagă greșit, chiar și acesta oferă un raport preț/performanță bun (vedeți părerile clienților).

Te-ar mai putea interesa