Winnovo K146, laptop cu 5G WiFi

Laptopul Winnovo K146 este unul care chiar îmi place deoarece e mai portabil decât restul laptopurilor și chiar dacă nu e foarte subțire, are doar 2 kg. E vorba de un brand nou pe piață și care oferă o soluție de buget, ideal pentru taskuri zilnice și nu numai. Acest model e disponibil doar pe o singură configurație, însă poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Puteți oricând să conectați un SSD extern sau stick USB pentru mai mult spațiu și transfer rapid de date.

Dacă un desktop nu vă este pe plac atunci un laptop e singura alternativă pentru că e compact și oferă cam aceleași porturi, dar mai puține ca număr. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Apreciez că vine cu cea mai nouă generație de memorie RAM – DDR4, iar spațiul de stocare e satisfăcător de mare. Vorbim de o memorie de tip eMMC care este inferioară unui SSD M.2, cum vedem pe multe laptopuri. Are o placă video Intel HD 500 care e suficient de bună pentru cei care nu sunt gameri și vor să ruleze chiar și conținut video din când în când. Nu mai vedem plăci video dedicate pe laptopuri sub 3000 lei ca în anii precedenți. Procesorul e foarte important când vă doriți un laptop foarte bun și în acest caz e vorba de Intel Celeron N3350.

Chiar dacă are o baterie modestă, autonomie maximă e suficientă și crește când nu solicităm mult procesor, nu alegem o luminozitate mare la ecran etc. Windows 10 S e cel mai bun sistem de operare pentru elevi/studenți și nu aș recomanda altul datorită hardware-ului.

Concluzie

L-aș alege pentru că are un design compact, o greutate redusă, tastatura arată bine, autonomie satisfăcătoare, memorie DDR4 de 6GB, ecran Full HD de 14 inci (ca la HP Pavilion 14-dv0074nq) și 5G WiFi, după cum am menționat sus. Winnovo K146 e una dintre cele mai accesibile alegeri de pe piață ci Windows 10 preinstalat și care e oferită de un brand foarte nou. Deschis, laptopul arată ca unul multimedia premium și poate pe viitor vom vedea variante mai avansate.

Te-ar mai putea interesa