HP Pavilion 14-dv0074nq, laptop mic cu display de 14 inci

Laptopul din imaginea de jos se numește HP Pavilion 14-dv0074nq și este un model compact, dar și foarte performant. În cazul modelelor office, cea mai importantă componente este procesorul, iar în cazul de față vorbim de unul de ultimă generație. Nici nu veți găsi altul mai bun și mă refer strict la cele soluții office, pe când laptopurile de gaming vin cu un hardware mult diferit. Laptopurile ultraportabile se concentrează pe anumite aspecte – greutate redusă, performanță, design și calitate. Bineînțeles sunt mai multe astfel de serii, iar voi alegeți pe cea care vis e potrivește sau v-o permiteți.

Am pus și imaginea de jos care este una de prezentare, ca să vedeți cât este de subțire și că nu are foarte multe porturi, ci doar cele esențiale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația laptopului este una destul de performantă și vedem unul dintre noile laptopuri Tiger Lake doar că nu are atât de multe nuclee ca și cele de pe laptopuri de gaming, deoarece aplicațiile nu folosesc mai mult de 2 nuclee. Multitaskingul este posibil cu o memorie RAM de 8GB și chiar dacă vă gândiți la mai mult, trebuie să știți că este vorba de una cu frecvență mare.

Displayul de 14 inci oferă specificații la fel de bune ca unul mai mare, adică unghiuri de vizibilitate largi, luminozitate generoasă și rezoluție Full HD. Aveți destul de mult spațiu pentru fișiere și conținut divers, iar anumite date le puteți ține pe medii de stocare externe. Intel Iris Xe se numește chipul grafic de pe acesta, dar și de pe multe alte laptopuri cu Intel. Îmi place și HP Pavilion 14-dv0086nq care este un model similar cu cel de sus, însă sunt câteva diferențe estetice (unul e aurie, altul argintiu).

Concluzie

Un laptop cu autonomie maximă de 8 ore prezintă o soluție foarte bună pentru cei care călătoresc și nu au o priză mai tot timpul lângă ei. Bineînțeles, HP Pavilion 14-dv0074nq poate fi folosit ca un desktop doar că poate fi mutat, având numai 1.41 kg, și nu ocupă mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa