Whirlpool WT70E831X, frigider cu două uși pe inox

Frigiderul pe inox din imagine este conceput de un brand cunoscut la nivel global și care este apreciat pentru produsele sale. Whirlpool WT70E831X este modelul de jos și se poate vedea că are un control digital pe ușă la exterior pentru a vedea selecțiile făcute, dar este prezent și la interior unul pentru a regla temperatura interioară. Oricum, nu o veți face foarte des și acea temperatură se alege în funcție de temperatura ambientală, dar și de câte alimente avem la interior.

Dacă nu sunteți interesați de spațiul ocupat, atunci alegeți un frigider și nu o combină frigorifică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile aparatului sunt destul de mari pentru că vorbim de un volum generos și are două compartimente generoase – congelator și frigider. Volumul net al frigiderului propriu-zis este de 104 litri iar capacitatea congelatorului este 104 litri. Consider că este satisfăcător și alimentele pot fi puse cu ușurință pentru că avem doar rafturi. Pentru fructe și legume sunt două sertare în partea de jos care sunt transparente, pentru ca voi să puteți vedea mai bine conținutul.

Păreri pro și contra

Se economisește energie cu tehnologia Al 6le Simț, iar aceasta e prezentă pe multe aparate. Să nu uităm că are No Frost și sistem Multiflow care oferă avantaje numeroase. Producătorii de top oferă aparate cu aspect premium și nu trebuie să cheltuiți foarte mult pentru a avea un astfel de frigider. Vedem și un tratament anti-amprentă care ușurează întreținerea aparatului, dar și așa nu are mânere incorporate, ci sunt la clasice. Totuși, nu este vorba de un frigider oarecare pentru că vorbim de un volum de 457 litri, iar interiorul e organizat diferit. Avem un compartiment suplimentar cu condiții de păstrare diferite (0-1 grade).

Whirlpool WT70E831X este un model care chiar impresionează la mai multe capitole și este evident că doar vorbim de un brand cu experiență în domeniu. Aparatul poate fi o alternativă chiar și la un side by side mai mic doar că are o lățime puțin mai mică și o adâncime de 72,5 cm. Datorită prețului, nu-l pot recomanda oricui, însă nu aveți ce să-i reproșați.