Liebherr CTP 211, frigider cu tehnologie Smart Frost

Frigiderul Liebherr CTP 211 este un model destul de nou, motiv pentru care are acea tehnologie de răcire numită Smart Frost. Acesta este similară cu No Frost, dar nu este chiar atât de eficientă deoarece congelatorul are tot dezghețarea manuală. Din numele său puteți concluziona volumul aparatului, iar pe noi ne interesează volumul net ala acestuia – 196 litri. O altă caracteristică specială oferită de acest brand este VarioSpace, adică avem o organizare interioară diferită.

Aparatul este destul de înalt, astfel că veți ajunge cu ușurință la congelator și la rafturile superioare ale frigiderului. Ținând cont că vorbim de un brand german, prețul nu putea fi foarte mic, însă este destul e corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată bine în orice bucătărie și o să vă placă designul minimalist pe alb. Mânerele orizontale sunt destul de bine evidențiate datorită acelui decupaj oval. Veți observa că în interior se formează mai puțină gheață și este mai ușor de curățat, pereții fiind mai netezi și vaporizatorul este mult mai eficient.

Ușile sunt reversibile, adică se pot muta balamalele dintr-o parte în alta (în caz că aparatul va fi pus în colțul camerei). Puteți alege un serviciu de schimbare a balamalelor pentru că nu este chiar așa de ușor pentru că este un aparat destul de mare.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu un nivel de zgomot destul de redus – 37 dB, astfel că aparatul mai că nici nu va fi observat. Autonomia fără curent oferă o valoare impresionantă și care nu o vedem la orice aparat – 22 ore. Este destul de încăpător și ocupă puțin spațiu pentru că lățimea este de numai 55 cm. Consumul energetic este foarte scăzut și vorbim de o valoare zilnică de numai 0,481 kWh. Interiorul este iluminat cu tehnologie LED și aceasta a devenit standard pe noile aparate deoarece oferă numai avantaje.

Liebherr CTP 211 are un congelator nu foarte mare și așa este la frigiderele acestea, iar acesta nu este compartimentat. Poate că nu are cea mai mare capacitate de congelare, însă 4 kg la 24 ore poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi.

Te-ar mai putea interesa