Whirlpool WSQ0530NE, plită mică cu inducție

Whirlpool WSQ0530NE este una dintre cele mai mici plite cu inducție de pe piață, adică oferă două zone de gătit. Acestea sunt de mărimi diferite și se poate observa după mărimea liniilor. Acest tip de plită se adresează celor care au un blat mic sau pur și simplu nu mai este loc pentru o plită standard. Ar mai fi bună și pentru cei care nu gătesc mult sau care ar fi mulțumiți de numai două zone de gătit. Trebuie să știți că puterea de 3700 W este satisfăcătoare deoarece vorbim de o zonă mare și una mică.

Arată la fel ca și o plită standard (Whirlpool WLB8160NE) doar că e pe jumătate ca mărime, dar nu și ca preț. De aceea, unii dintre voi nu cred că veți opta pentru aceasta dacă vă permite spațiul să montați una cu patru zone, dar tot veți economisi niște bani cu cea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Tehnologia de încălzire (inducție) este un motiv pentru care ar trebui pusă pe lista de cumpărături, deoarece oferă un plus de randament, dar trebuie să folosiți doar vase specifice (feromagnetice). Cu alte cuvinte, nu mai puteți folosi vase de yenă sau ceramice pentru a încălzi un preparat.

Arată bine și doar la prima vede se poate concluziona că este cu inducție, chiar dacă zonele nu sunt inscripționate cum vedem la altele. Plitele vitroceramice au zone de gătit radiante de aceea sunt rotunde ovale sau dublu-circulare.

Vi se oferă suficiente trepte, timer, funcție fierbere automată, Power Management (reduceți puterea plitei pentru a controla consumul) și chiar Booster. Consider că nu veți da greș cu aceasta deoarece puteți găti la fel de bine și pe aceasta, poate chiar mai ușor de cât pe actuala plită.

Concluzie

Chiar dacă Whirlpool WSQ0530NE este un model compact (pe jumătate), dispune de toate funcțiile care le vedeți și pe variantele mai mari. De aceea și prețul este destul de mare pentru că nu e de ajuns doar să aibă multe zone de gătit, ci și funcționalitatea este foarte importantă.

Te-ar mai putea interesa