Whirlpool WQ9U2L, frigorific de 591 litri cu 6th Sense

Whirlpool WQ9U2L e un side by side cu 4 uși pentru persoane care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente.
Întreținerea sa e una simplă întrucât are No Frost, acest lucru presupunând că nu trebuie să îl dezghețați.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un frigorific în stil american cu un volum net de 591 litri.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect minim și plăcut în același timp.

Avantaje și dezavantaje

Electrocasnicul de față vine cu mai multe lucruri care trebuie apreciate, iar printre acestea se numără următoarele:
– Are un consum redus de curent de 338 kWh pe an, motiv pentru care-i este atribuită noua clasă E de eficiență energetică.
– Dimensiunile sunt de 91x70x187 lxaxî cm, iar greutatea e de 118kg. Se poate vedea că e ceva mai mare decât o combină standard și vor fi necesare 2-3 persoane pentru amplasarea sa.
– Are 6th Sense care optimizează temperatura din interior așa încât să nu existe fluctuații. Consumul de curent e redus, iar alimentele sunt conservate mai mult timp.
– Are o compartimentare foarte bună. De exemplu are compartiment pentru cosmetice/medicamente (Beauty Box).

Dacă sunteți de părere că modelul Whirlpool WQ9U2L nu e suficient de mare pentru dvs. atunci vă recomand să vă orientați înspre acest Haier care are 750 litri.

Per ansamblu, acest aparat se adresează celora care vor ceva mai mult decât o combină frigo. Acest aparat permite o stocare a unei cantități mari de alimente și organizarea mai bună a ei. De asemenea, consumul de electricitate e unul destul de mic datorită compresorului inverter și tehnologiei Al Șaselea Simț.
Despre Whirlpool trebuie scris să e numărul 1 la nivel mondial și din această cauză alegând ceva de al ei faceți un lucru înțelept.

Te-ar mai putea interesa