Haier HB26FSSAAA, frigorific 750 litri pentru cei pretențioși

Haier HB26FSSAAA e un side by side considerat ca fiind unul de tip french door. Cei mai mulți îl vor alege datorită faptului că are o capacitate foarte mare de 750 litri și un consum de curent mic.
Are clasa E cu un consum anual de 386 litri.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Costul e dat de faptul că pe piață sunt puține aparate cu o capacitate așa de mare. Puteți vedea aici că eMAG are o ofertă limitată de modele peste 600 litri.

Pro și contra

Frigorificul Haier HB26FSSAAA e unul cu capacitate XXL de 750 litri așa încât să poți pune la păstrat câte alimente dorești.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar principalele sunt alături:
– Tehnologia de răcire e No Frost care presupune că nu se realizează gheață, iar din această cauză nu e necesară dezghețarea.
– Pe lângă tehnologia de mai sus are și Air Surround care face ca alimentele să țină mai mult.
– Motorul e unul tip inverter așa încât să fie redus consumul și nivelul de zgomot.
– Reduce numărul de bacterii de l interior prin intermediul tehnologiei ABT pe care o întâlnim și la mașinile de spălat rufe de la acest producător.
– Are aparat de gheață care se conectează la rețea și poate fi comandat de pe ecranul exterior.

Dacă întrebați de ce îi dau doar 4,8 stele atunci răspunsul ar fi că pentru că nu are dispenser de apă și gheață.
Trebuie să aveți grijă și la dimensiunile sale așa încât să aveți loc pentru el. Aparatul are dimensiuni de 101x76x190 lxaxî cm, iar greutatea e de 189 kg.

Per ansamblu, acest model e pentru dvs. dacă vreți ceva care să țină la rece o cantitate mare de alimente în condiții foarte bune.
Haier e un brand premium, iar alegând de la ei faceți o alegere bună.