Whirlpool WLS6960BF, plită incorporabilă cu Flexible Zone

Chiar dacă mai toate plitele au aceleași dimensiuni, pot fi diferențe destul de mari între ele. De exemplu, Whirlpool WLS6960BF este un model cu sistem de încălzire cu inducție și zonă specială numită Flexible Zone. Tot mai multe plite vin cu o astfel de zonă de gătit adică puteți folosi simultan două zone de gătit pentru vase ovale sau dreptunghiulare. Chiar dacă nu ocupă toată zona, numai vasul va fi încălzit, astfel se consumă energie exact cât este nevoie.

Inducția permite producătorului să ofere zone de gătit chiar și pătrate, pe când plitele vitroceramice au doar zone circulare (rotunde sau ovale). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Fiecare brand oferă mai multe variante, cum vedem de altfel și la acesta, dar nu veți găsi două plite la fel, de aceea și prețurile sunt mult diferite. Ocupă la fel de mult spațiu ca și una pe gaz, că doar tot 4 zone de gătit are și nu aveți nevoie de un blat special pentru instalare, însă puteți alege un serviciu de instalare dacă nu vă pricepeți.

Nu vă oprește nimeni să folosiți chiar și vase rotunde în partea din stânga indiferent de mărime. Se poate controla puterea plitei, astfel încât să nu suprasolicitați o siguranță, iar puterea poate fi reglată în funcție de nevoi. Această caracteristică se numește Power Management și se adresează celor mai folosesc și alte aparate cu consum mare pe același circuit. Dacă aveți siguranță separate, atunci nu ar trebui să vă faceți griji.

Funcția Booster este tot mai de întâlnită la noile plite și vă ajută să fierbeți mai repede apa, adică va crește puțin randamentul.

Concluzie

Whirlpool WLS6960BF este o plită destul de performantă și se poate ajunge la această concluzie destul de ușor, numai privind specificațiile sale (7200W, 18 trepte). Panoul de control pare a fi mai sofisticat, însă nu este așa, ci aveți control individual, adică un slider pentru fiecare zonă (nu ca pe Beko HII64500UFT, unde avem doar unul).

Te-ar mai putea interesa