Beko HII64500UFT, plită electrică cu Touch & Slide

Beko HII64500UFT este o plită incorporabilă destul de recentă, motiv pentru care are cea mai recentă interfață, numai că aceasta poate fi diferită și de la o serie la alta. Ideea e că că are acel glisor care vă ajută să setați mai ușor temperatura. Mai precis vi se oferă mai multe trepte, astfel că puteți găti cu precizie orice preparat, folosind orice tip de vas. Totuși, tipul materialului joacă un rol foarte important la aceste plite. Dacă vorbim de o plită cu inducție, atunci trebuie să folosiți doar vase feromagnetice, deci cele din yenă sunt excluse.

Din imaginea de jos se pot vedea arzătoarele sau zonele de gătit, astfel că vă puteți face o idee despre ea. Partea din stânga este gândită pentru vase ovale sau chiar dreptunghiulare și chiar dacă nu acoperă toată suprafața, doar vasul se încălzește. Deci veți economisi energie, nu ca și la cele vitroceramice. Deci acei bani care îi veți cheltui în plus vor merita. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko HII64500UFT

Merită sau nu merită cumpărată?

Zone de gătit sunt de dimensiuni diferite, după cum spuneam mai sus, doar că cele din stânga pot fi folosite împreună, pe când cele din dreapta nu. Deci aveți patru zone de gătit ca și la oricare altă plită, doar că și puterea lor diferă și e direct proporțională cu mărimea. În plus, trebuie menționat că și tehnologia de încălzire poate afecta randamentul, iar la plitele cu inducție vedem un randament ceva mai bun.

Funcția Booster nu lipește nici de la aceasta și este ideală pentru situațiile în care vrem un plus de putere pentru un anumit preparat, adică nu mai vreți să așteptați atât de mult până să fiarbă.

Stop&Go este o funcție utilă dacă vreți să opriți zonele de gătit și să reluați cu aceleași setări după o anumită perioadă. O altă funcție, dar de această dată automată, este cea de oprire a alimentării cu energie când scăpați un lichid pe ea.

Concluzie

Beko HII64500UFT are funcții destul de interesante care nu le veți vedea la alte plite. Acestea sunt motive pentru care o recomand și nu numai.

Te-ar mai putea interesa