Whirlpool WIS1150PEL, review model 14 seturi

Whirlpool WIS1150PEL este o mașină de spălat vase premiul de la Whirlpool și poate spăla o capacitate de 14 seturi. Printre facilitățile premium se numără faptul că e incorporabilă și că are Al șaselea simț.

Această mașină are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are integrate o mulțime de facilități utile.
Cred că se poate vedea din imaginea alăturată că este un aparat complet incorporabil. Panoul de comandă este unul situat la interior pe muchia ușii.

Păreri pro și contra

Sunt prea multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre voastră de mașină, iar cele mai importante motive le voi expune în rândurile care urmează.
Una dintre tehnologiile cu care vin toate aparatele de la Whirlpool este 6th Sense (Al șaselea simț). În cazul acestui model această tehnologie presupune că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie și încărcătură. În funcție de ce detectează își adaptează temperatura durata și puterea cu care spală.
Uscarea vaselor se face în mod natural deoarece aparatul este echipat cu sistem Natural Dry. Acest sistem presupune ca la sfârșitul spălării ușa se deschidă pentru a permite aerului natural să intre.

În privința întreținerii nu trebuie să vă preocupați prea mult deoarece vine cu Autocurățare. Acest lucru presupune că aparatul spală la temperatura de 65 grade așa încât interiorul să fie igienizat. 

Din păcate nu este un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul. Acest lucru e unul caracteristic producătorului Whirlpool întrucât acesta nu are electrocasnice cu funcții smart.
Concluzia mea referitoare la modelul Whirlpool WIS1150PEL este că merită banii dacă doriți ceva cu capacitate peste medie de spălare și cu o eficiență energetică deosebită (are clasa C).
În cazul în care doriți o alternativă atunci vă recomand modelul Whirlpool WIF5O41PLEGTS.

Te-ar mai putea interesa