Whirlpool WIF5O41PLEGTS, review model incorporabil 14 seturi

Whirlpool WIF5O41PLEGTS este o mașină de spălat vase de tip incorporabil de la producătorul numărul 1 la nivel mondial. După cum ne-au obișnuit cei de la Whirlpool, și acest model vine cu tehnologia Al șaselea simț. Această tehnologie presupune că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie și încărcătura, iar în acest fel optimizează spălarea pentru un consum cât mai mic de resurse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproș când vine vorba despre a spăla o cantitate mare de vase.
Avantaje și dezavantaje


Mașina Whirlpool WIF5O41PLEGTS de față vine cu o multitudine de facilități caracteristice mașinilor Whirlpool. Printre acestea se numără sistemul NaturalDry, tehnologia Power Clean Pro, 6th Sense.

WIF 5O41 PLEGTS are și o eficiență energetică a foarte bună, fiind vorba despre clasa C cu un consum de 75 kWh la 100 de spălări.
La construcția acestui model au fost utilizate cele mai bune materiale, interiorul fiind unul din oțel inoxidabil.
Ceva interesant la acest model e că poate fi racordat la o sursă de apă caldă, dar care să nu aibă o temperatură mai mare de 60 de grade. Acest lucru ajută la economisirea de energie întrucât astfel de aparate consumă electricitate cel mai mult atunci când încălzesc apa.
Suntem atenționați referitor la finalizarea ciclului de spălare prin intermediul unui semnal sonor și a unei lumini care e proiectată pe podea.

Per ansamblu, acest model WIF5O41PLEGTS se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele interesate de ceva aspectiv și funcțional. Prin aspectiv mă refer la faptul că se integrează perfect în bucătărie.
Despre producătorul Whirlpool nu cred că mai e nevoie să scriu că e unul poziționat pe locul 1 datorită calității produselor sale.

Te-ar mai putea interesa