Whirlpool WIO3T133PE65 review

Whirlpool WIO3T133PE65 este o mașină de spălat vase incorporabilă care vine de la producătorul numărul 1 la nivel mondial. Poate spăla maxim 14 seturi și are integrate multiple tehnologii. 

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient energetic. mai exact are clasa D cu un consum de 85 kWh la 100 spălări.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Whirlpool WIO3T133PE65 vine cu tehnologia Al șaselea simț care presupune că aparatul are senzori cu ajutorul cărora detectează cantitatea și gradul de murdărie, iar în funcție de acestea adaptează resursele. Prin resurse fac referire la temperatură, puterea spălării și durata.

La finalul ciclului aparatul se poate folosi de sistemul NaturalDry care presupune că ușa se deschide iar vasele se usucă în mod natural.
Pentru a cunoaște starea spălării, aparatul proiectează un semnal luminos pe podea.
Locuința dumneavoastră va fi în siguranță deoarece aparatul este echipat cu Aquastop care presupune că alimentarea cu apă este întreruptă în cazul în care apare o defecțiune.
Întreținerea nu e prea complicată deoarece vine cu Autocurățare, lucru care presupune o spălare la 65 grade. În acest fel sunt eliminate mucegaiul sau alte surse de mirosuri neplăcute.

Există și un dezavantaj, adică faptul că nu e un aparat smart. Din această cauză nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent. Acest lucru e unul caracteristic electrocasnicelor de la Whirlpool deoarece ei nu au implementat facilități smart pe electrocasnicele lor.

Verdictul meu referitor la această mașină de spălat vase e merită investiția dacă sunteți în căutarea unui produs de calitate de la producătorul numărul 1 la nivel mondial. În cazul în care sunteți interesați de o alternativă smart și independentă care se poate spăla o capacitate mai mare atunci vă recomand Beko BDFN36641XA.

Te-ar mai putea interesa