Beko BDFN36641XA review

Beko BDFN36641XA este o mașină de spălat vase pentru persoanele interesate de un aparat capabil în a spăla o cantitate mare vase. Este vorba despre un model cu capacitate de 16 seturi care poate fi controlat prin telefon.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la producătorul turc Beko. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare gri cu panou de comandă modern.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantajele mașinii Beko BDFN36641XA se numără clasa C de eficiență energetică, capacitatea foarte mare de spălare și că are funcție de uscare cu aer natural.
Consumul energetic este de 77 kWh la 100 de spălări. Însă trebuie ținut cont de faptul că oferă posibilitatea spălării a 16 seturi de vase.
Pentru economisirea de resurse acest electrocasnic are SelfDry, adică o facilitate care presupune deschiderea ușii la finalul ciclului de spălare. În acest fel, uscarea se realizează cu aer natural. 

Dacă aveți de spălat doar opt seturi sau ceva similar atunci puteți utiliza opțiunea încărcare la jumătate (half load). 

Nivelul de zgomot al aparatului e unul mic, fiind vorba despre 42 decibeli.
Un alt lucru care ajută pe partea de dozare e AutoDose. Acest lucru presupune o economie cu până la 28 procente la detergent.

Dacă vasele nu sunt prea murdare atunci trebuie știut că puteți folosi programul „Mini 30 minute” care spală la 35 grade.

Vine cu senzor care detectează gradul de murdărie (Dirt Sensor) așa încât să fie programat automat consumul de resurse (în special cantitatea de apă).

Ca dezavantaje aș menționa că nu e slim și că nu e incorporabilă.

De final trebuie să scriu că mașina de față e una pentru acele persoane care doresc un aparat calitativ cu ajutorul căruia să poată spăla o cantitate mare de vase. Iar, dacă vă interesează o alternativă atunci recomand Beko BDFN36640XC.

Te-ar mai putea interesa