Whirlpool WI7020P, păreri model 14 seturi cu 6th Sense

Whirlpool WI7020P este o mașină de spălat vase incorporabilă pentru o familie numeroasă deoarece are capacitate de 14 seturi. În ciuda acestui fapt aparatul nu consumă mult curent deoarece are clasa E de eficiență energetică cu un consum de 95 kWh la 100 spălări.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care este echipat cu Al Șaselea Simț. Adică spălarea se realizează în funcție de gradul de murdărie.
Din poza alăturată puteți observa că e vorba despre un model complet incorporabil. De asemenea se poate vedea că panoul de comandă e unul poziționat la interior pe muchie.

Păreri pro și contra

Mașina Whirlpool WI7020P are clasa E deoarece vine cu mai multe lucruri care contribuie la economisirea de curent. Printre aceste lucruri se numără 6th Sense, Natural Dry, ciclul rapid și altele (poate fi conectată la o sursă de apă caldă).
Construcția e una solidă. De exemplu, la interior e prezentă o cuvă din oțel inoxidabil.
Nu trebuie să stăm tot lângă aparat deoarece la terminarea spălării suntem avertizați sonor.
Producătorul zice despre aparat că e unul foarte silențios. Dovadă fiind faptul că nivelul de zgomot e de 46 dB.
Dacă sunteți preocupați de consumul de apă per ciclu atunci trebuie să scriu că e vorba despre 9,5 litri.
Aparatul ofertă rezultate foarte bune la spălare, fără a fie nevoie de prespălare. Asta datorită tehnologiei Power Clean Pro care direcționează cu precizie jetul de apă. În felul acesta sunt curățate chiar și cele mai murdare vase.
Sistemul NaturalDry presupune că uscarea se realizează în mod natural prin deschiderea ușii la sfârșit de program.

Dacă vă interesează dezavantajele atunci trebuie să știți că acest model nu e unul smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Acest lucru e unul caracteristic la toate electrocasnicele marca Whirlpool.

Concluzia mea referitoare la această mașină de spălat vase e că merită investiția dacă doriți ceva de calitate. Iar, dacă vă doriți ceva cu capacitate puțin mai mare (adică 15 seturi) atunci aș recomanda să vă uitați și la Electrolux KEZA9315L.

Te-ar mai putea interesa