Electrolux KEZA9315L, păreri mașină incorporabilă cu 15 seturi

Pe piață sunt mai multe modele de mașini de spălat vase, dar Electrolux KEZA9315L se evidențiază prin faptul că e incorporabil și poate spăla o cantitate de maxim 15 seturi.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o fiabilitate foarte bună. Pentru a ne demonstra acest lucru, cei de la Electrolux ne ofertă 10 ani garanție pe motorul tip inverter și 5 ani pe aparat. Pentru a beneficia de aceste lucruri trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului. Din imagine observați că arată similar cu modelul EEM88510W.

Păreri pro și contra

Mașina Electrolux KEZA9315L are un braț care asigură performanțe de spălare de 3 ori mai bune. Acest lucru este posibil deoarece e un braț cu rotație dublă.
Pentru a nu vă bate capul cu selectarea programelor, acest mode vine cu Quick Select. Acest lucru presupune o modalitate simplă de selectare a programelor prin alegerea duratei și adăugarea de tratamente opționale.
O să aveți mai multă vizibilitate la interior întrucât acest model are lumină.
O funcție foarte interesată e cea Spray Zone care presupune o spălare intensivă așa încât să nu fie necesară pre-înmuierea. În mașină există o zonă dedicată și vasele poziționate în aceasta sunt spălate de 3 ori mai bine decât în cazul programului normal.
Fiind un aparat complet incorporabil, pentru a afla când e finalizată spălarea trebuie să vă uitați pe podea întrucât are proiecție numită Time Beam.

Din păcate nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul. Dar nu trebuie să vă deranjeze prea mult acest lucru deoarece multă lume nu folosește funcțiile smart de la electrocasnicele care incorporează așa ceva.

Ca o concluzie trebuie să scriu despre acest model că e unul avansat tehnologic și util unei familii de 3-4 persoane.
Cei economi vor aprecia faptul că e un aparat eficient energetic. Adică, are clasa D cu un consum de 86 kWh la 100 spălări.

Te-ar mai putea interesa