Whirlpool WHVP65FLMK, hotă înclinată complet neagră

Whirlpool WHVP65FLMK este un aparat electrocasnic foarte important în special dacă nu puteți aerisi foarte des bucătăria. Această hotă are un design mult diferit de cel clasic, iar performanțele sunt la fel  sau chiar mai bune. Până la urmă depinde și cu ce fel de hotă o comparăm. Unii producători oferă soluții mult mai accesibile, însă nu vedem aceeași calitate și fiabilitate. Deci, dacă nu vă pricepeți la hote, dar doriți să faceți o alegere bună, merită să alegeți soluții Whirlpool sau chiar și altele (sunt multe branduri).

Aceasta se instalează puțin mai diferit (pe perete), însă nu cu mult deoarece este vorba de o hotă decorativ. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În funcție de cum preferați să evacuați aerul sau cât de performantă ar trebui să fie, alegeți hota potrivită. Tot mai multe hote noi vin cu soluții alternative ventilare a aerului, adică pe lângă varianta cu burlan (evacuare), aveți și posibilitatea să recirculați aerul (montați filtru de carbon). Astfel că puteți alege orice hotă nouă vă doriți fără să vă faceți griji că pe unde veți scoate burlanul. La acestea e indicat să scoateți burlanul fie prin spate, pe sus (se poate masca cu un schelet metalic+gips carton).

Aceasta se montează oriunde puteți pune plita, iar cuptorul nu trebuie pus neapărat sub plită, ci chiar la nivelul blatului ca să nu vă mai aplecați. Pe internet găsiți numeroase amenajări de bucătării și cu siguranță veți găsi pe cea potrivită.

Revenind la hota noastră, se poate observa că partea frontală este înclinată, filtrele aflându-se în spatele său. Astfel , nu va fi prea deranjată când gătiți, adică nu are o adâncime mare și panoul de control este așezat în partea inferioară. Acesta nu este de tip touch, ci are butoane push-pull în partea inferioară-spate.

Concluzie

Whirlpool WHVP65FLMK vine la pachet cu acel filtru de carbon care și așa îl găseați pe piață, dar așa veți ști ușor modelul, iar când trebuie să-l înlocuiți, doar dați o căutare pe internet. Nu are cel mai bun consum, de aceea vă recomand o alternativă similară pentru cei care țin să aibă o factură mai mică la energie – Heinner HDCH-F3560RGBK.

Te-ar mai putea interesa