Heinner HDCH-F3560RGBK, hotă decorativă neagră

Hota din imaginea de jos este una decorativă și este vorba de modelul Heinner HDCH-F3560RGBK. Aceasta a apărut recent pe piață alături de multe alte modele care nu arată la fel ca și aceasta. Există mai multe tipuri de hote, însă și fiecare tip are mai multe subcategorii care depind de stil. Varianta de jos este una cu design modern și formă înclinată, dar mai pot fi de tip turn sau în stil rustic. Evindet că vorbim doar de hote decorative care se montează pe perete și nu aș putea spune că va fi destul de simplu pentru că trebuie să țineți cont de evacuare sau poate alegeți varianta cealaltă (recirculare prin intermediul filtrului din carbon).

Tot mai multe hote noi oferă utilizatorului posibilitatea să aleagă cum să filtreze aerul și este o caracteristică tot mai căutată. Prețurl acestui model este dat de puterea sa, dar și de materialele folosite, iar aici chiar nu putem avea pretenții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HDCH F3560RGBK

Merită sau nu merită cumpărată?

Arată ca modelele de la producători de top doar că are un preț ceva mai mic. Pentru cât costă, o putere de absorbție de 365 mc/h pare să fie acceptabilă și aceasta este potrivită pentru o bucătărie de circa 12 mp. Sunt diverse tabele sau formule din care voi puteți să vă orientați, însă modelul de sus nu l-aș recomanda pentru bucătării foarte mari, mai degrabă cele cu capacitate dublă (600-700 mc/h). Acelea costă ceva mai mult, dar și se descurcă mai bine când vine vorba de o sarcină mai mare.

Hota oferă iluminare foarte bună și aici vorbim de tehnologie LED, nici nu cred că se mai fabrică cu halogen pentru că nu oferă nici un avantaj. Dacă tot vorbim de eficiență, modelul acesta se clasează destul de bine însă nu la fel de bine ca variante de top.

Concluzie

Evident că Heinner HDCH-F3560RGBK nu va excela la unele capitole, însă pentru ce aveți nevoie, este numai bună. Dacă tot am menționat mai sus concurența, v-aș recomanda un model similar (cu panou frontal din sticlă neagră) de la un brand la fel de cunoscut – Beko BHCA66641BBHS.

Te-ar mai putea interesa