Whirlpool WHVP 62F LT SD review

Whirlpool WHVP 62F LT SD e o hotă încorporabilă de tip decorativ și e pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca în filme.
Cred că e important să scriu de la început că vine de la producătorul numărul 1 de electrocasnice, iar acest lucru înseamnă că primim un aparat cu o fiabilitate peste medie.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model cu un aspect de nota 10 și multe dotări utile.
Cred că se poate vedea din imaginea alăturată că aparatul e unul cu un panou de comandă touch, lucru care facilitează un control rapid.

Păreri pro și contra

Hota Whirlpool WHVP 62F LT SD e una cu o capacitate maximă de absorbție de 650 mc/h, în condițiile în care eficiența energetică e A. Consumul anual de electricitate e de 47 kWh, iar nivelul de zgomot e de 65 decibeli (valorile acestea le-am extras de pe eticheta energetică).

  • Iluminarea se realizează cu două becuri LED.
  • Viteza ventilatorului se poate regla pe patru trepte.
  • Designul e unul modern cu sticlă așa încât aparatul să fie un accesoriu captivant în casa ta.
  • Filtrarea e una eficientă având chiar și filtru de carbon

Producătorul menționează despre hotă că e una decorativă cu un design tip insulă.
Cât despre diametrul burlanului, trebuie scris că e vorba despre unul de 150 mm. Restul dimensiunilor aparatului sunt de 71x60x19 îxlxa cm.

E menționat că are Booster, iar această denumire ar putea să-i inducă în eroare pe unii deoarece e prezentă și la plite. În cazul de față e vorba despre un sistem de super filtru care ne ajută să scăpăm de mirosurile neplăcute.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium, care să arate bine și să fie ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa