Whirlpool WFO3T233P65X, mașină de spălat vase independentă

Mașinile de spălat vase independente sunt alternative mai elegantă la variantele incorporabile, deoarece au un design exterior mai atrăgător. Evident că nu toate arată la fel, iar un model care mi-a atras atenția este Whirlpool WFO3T233P65X. Arată mai bine decât restul deoarece partea frontală este pe inox, iar panoul de control este bine evidențiat. Îmi place cum arată pe negru, iar controlul este complet digital, însă cu cu tehnologie touch. Fiecare buton are un indicator luminos în partea de sus ca să vedeți cu exactitate selecția făcută.

Doar după cum arată, se poate spune că este vorba de un model mai special, dar și foarte performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În general, mașinile de spălat cu lățime de 60 cm vin cu o capacitate de spălare de minim 13 seturi, dar pot fi excepții. Cea de sus are 14 seturi și se datorează coșurilor sale. Consider că oferă suficient spațiu pentru numeroase articole, iar aici nu mă refer doar la vase.

Aceasta poate fi integrată parțial sub blat dacă spațiu permite, astfel că se va vedea doar partea frontală. Programele pot fi alese cu ușurință, iar în manualul său sunt explicate. La acestea se mai adaugă și un număr satisfăcător de funcții care ușurează munca. Una dintre acestea este cea de pornire programabilă. Adică puteți pleca liniștit de acasă să vă rezolvați probleme, iar la întoarcere puteți supraveghea programul sau chiar să scoateți vasele.

Nu este nevoie de prespălare, pentru că modelul prezentat are tehnologie PowerClean Pro, astfel că rezultatele vor fi excelente.

Concluzie

Whirlpool WFO3T233P65X consumă destul de puțin, adică numai 85 kWh la 100 de spălări (program standard). Astfel că a primit clasa de eficiență energetică A+++, iar după noua etichetare este Clasa D. La condensare vorbim de clasa A, adică de un consum sesizabil mai mare. Nu toate mașinile de spălat au uscare cu condensare (Bosch SGV2ITX22E are sistem de uscare suplimentar la ultima etapă), la altele se deschide ușa la final și se folosește de aerul natural pentru uscare. Acest sistem de uscare este prezent și la modelul de sus, iar denumirea este Natural Dry.

Te-ar mai putea interesa