Bosch SGV2ITX22E, mașină de spălat vase cu ExtraDry

mașina de spălat vase din imagine numită Bosch SGV2ITX22E oferă o opțiune de uscare suplimentară (crește temperatura la clătirea finală). Astfel ca rezultatele să fie mai bine uscate, iar alte mașini vin cu alte sistem de uscare (naturală – deschidere ușă la final). Mai sunt și alte motive pentru care merită aleasă, însă un lucru e cert, doar un brand de top poate oferi astfel de caracteristici speciale. Sunt și producători care oferă soluții ceva mai atractive ca preț, dar acelea oferă strict esențialul.

Nu voi face o lista cu acele branduri pentru că nu cred că v-ar interesa, cât timp v-a atras atenția acest model care e mult mai bine dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Are o capacitate de încărcare modestă – 12 seturi, însă excelează ceva mai bine la capitolul eficiență. Vorbim de o clasă energetică E care este excelentă pentru acest tip de aparat, adică vedem un consum de numai 9.2 kWh la un ciclu de spălare. Bineînțeles, consumul este influențat de opțiunile și programele alese, dar și de capacitatea mașinii. Cele mai multe modele de pe piață oferă mai multe seturi, unele chiar și 15 seturi, însă nu trebuie să vă rezumați la cantitate, ci calitate. Capacitatea mașinii este dată de coșurile sale, iar la acesta se poate face loc pentru articole mai mari deoarece are un coș superior ajustabil.

Programele de spălare sunt cele standard și pot fi de ajuns chiar dacă nu sunt prea numeroase – 4, nici nu cred că aveți nevoi de mai mult. Toate mașinile sunt echipate cu motorul economic EcoSilence Drive, care excelează la toate capitolele. Nu orice producător oferă dotări noi care să facă aparatul mai competitiv, de aceea trebuie să optați pentru branduri mai experimentate și cu prezență internațională.

Concluzie

Bosch SGV2ITX22E are numeroase dotări interesante, cum ar fi și tehnologia ActiveWater care face aparatul mult mai eficient, iar performanțele nu au de suferit. DosageAssist îmbunătățește performanțele de spălare prin dizolvarea mai bună a tabletelor. Este prezentă și lumina aceea care se proiectează pe podea și vă informează în legătură cu stadiul programului. Dacă o soluție incorporabilă nu v-ar plăcea, vă recomand și o soluție clasică – Bosch SGS2HTW73E.

Te-ar mai putea interesa