Whirlpool WFO3O32NPX, mașină de spălat vase cu sistem Natural Dry

O mașină de spălat vase cu tehnologie 6th Sense are un consum mai mic decât multe alte modele pentru că se folosește de diverși senzori, de aceea Whirlpool WFO3O32NPX e una dintre cele mai eficiente soluții de pe piață. E o alegere clasică și se vede că are un panoul de control pe partea frontală a mașinii. Îmi place cum arată și e destul de minimalist, iar în centru, afișajul digital arată timpul rămas până la finalizare. Chiar dacă e puțin mai scumpă decât altele, arată mult mai bine, consumă destul de puține resurse și are diverse opțiuni pe acea interfață.

Multe alternative pot fi mai accesibile, dar e bine să țineți cont de capacitatea de spălare și consum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Capacitatea de 14 seturi e destul de utilă în special dacă gătiți cel puțin o dată pe zi pentru întreaga familie, însă pot fi variante de 60 și cu capacitate diferită de aceasta – 12-13 seturi. S-a putut introduce un set în plus pentru că coșurile sunt mai compacte. Clasa de eficiență energetică este D (cum are și Hansa ZIM466ELH) și chiar dacă nu pare a fi prea grozavă, vorbim de noua etichetare. Programele de spălare sunt destul de numeroase și e bine că aveți din ce să alegeți.

Acest aparat poate spăla farfurii, tacâmuri, pahare și chiar accesoriile unor aparate. Se poate face loc și pentru articole mai voluminoase, adică coșul superior este unul ajustabil pe înălțime și puține modele au coșuri fix. Părerile despre acest aparat sunt pozitive și veți vedea că nu prea re concurență.

Concluzie

Îl recomand pentru că are un consum mic de energie (85 kWh la 100 de spălări), design premium, performanțe decente, fiabilitate ridicată, ușor de folosit, materiale de calitate (inox), numeroase programe și opțiuni. Whirlpool WFO3O32NPX este o alegere bună deoarece vorbim de un brand de încredere cu experiență îndelungată și vei vedea că veți câștiga mai mult timp liber. Acest tip de ajutor e necesar dacă nu vreți să mai pierdeți timp în bucătărie, ci vreți să stați mai mult cu cei dragi.

Te-ar mai putea interesa